REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Palaikyti Lietuvos krepšinio rinktinės vyrų į Venesuelą, kur liepos 2-8 dienomis vyks olimpinis atrankos turnyras, keliaus ir garsiausias visų laikų šalies krepšinio aistruolis Tomas BalaišisSėkla.  Lėktuvo bilietus jis įsigijo dar praėjusios žiemos pradžioje, o dabar jau ėmė ruošti sirgalių kovos įrankius.

REKLAMA
REKLAMA

Jis apžiūrėjo spintoje sulankstytą šaliką su lietuviškomis spalvomis, Lietuvos vėliavą ir patikrino savo galingąjį būgną. Visa tai Sėkla darė prieš filmavimo kamerą – sirgalių vadas vaidino būsimų krepšinio varžybų transliacijų reklaminiuose klipuose.

REKLAMA

„Lietuvos ryto“ televizijos filmavimo komanda gyrė Sėklos aktorinius sugebėjimus. Juos įvertinti gali ir žiūrovai, mat klipai jau rodomi eteryje.

„Kad man nieko daryti nereikėjo. Tiesiog labai laukiame vasaros ir pasiilgome krepšinio“, - kuklinosi aktoriaus duonos paragavęs aistruolis. Apsiginklavę būgnais, šalikais, marškinėliais ir kita lietuviška atributika į Karakasą ketina vykti beveik 90 krepšinio sirgalių iš Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA

Olimpiniame atrankos turnyre iš viso dalyvaus 12 valstybių rinktinių: Lietuva, Rusija, Makedonija, Graikija, Naujoji Zelandija, Angola, Nigerija, Dominikos Respublika, Puerto Rikas, Venesuela, Jordanija ir Pietų Korėja. Iš grupių į ketvirtfinalius pateks po dvi stipriausias komandas, o teisę žaisti olimpiadoje gaus turnyro finalininkės ir trečią vietą iškovojusi ekipa.  Iš viso bus sužaista 19 rungtynių

Visas dvikovas rodys „Lietuvos ryto“ TV. Tad Sėkla kviečia žiūrovus jau rengtis artėjančioms olimpinio atrankos turnyro transliacijoms ir nusivalyti dulkes nuo televizorių. Bei nuo kompiuterių. Nes varžybas bus galima stebėti internetu portale tv.lrytas.lt ir mobiliuosiuose įrenginiuose.

Lietuvos gerbėjai (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)Lietuvos gerbėjai (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų