• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno miesto savivaldybėje planuojama viešojo konkurso būdu penkeriems metams išnuomoti privačiam operatoriui pernai rudenį baigtą įrengti Lampėdžių kempingą. Jo eksploatacija turėtų prasidėti drauge su šiemečio vasaros poilsio ir turizmo sezono pradžia.

REKLAMA
REKLAMA

Nuomos, kuriai bus skelbiamas konkursas, sutarties projektą savivaldybės taryba numato apsvarstyti ketvirtadienį. Būsimajam nuomininkui keliamas reikalavimas – per trejus nuomos metus į kempingo įrangą investuoti ne mažiau kaip 200 tūkst. litų, kasmet investuojant ne mažiau kaip nei 65 tūkst. litų.

REKLAMA

Įgyvendinus Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą „Kauno regiono kempingo su paplūdimiu įrengimas prie Lampėdžių karjero“ kauniečių pamėgtoje poilsio vietoje iškilo trys kempingo ir du paplūdimio pastatai. Įrengti dušai, tualetai, persirengimo kambariai, kavinė, poilsio inventoriaus nuomos punktas, medicinos punktas.

Kempingo ir paplūdimio teritorija pritaikyta ir neįgaliesiems. Specialiai jiems nutiestas takas nuo žvyro paplūdimio veda į viršutinę terasą. Poilsiavietės teritorijoje nutiesti pėsčiųjų ir dviračių takai, suformuotos aikštelės palapinėms bei automobiliams statyti. Kempingo aikštelėje vienu metu gali apsistoti iki 12 kemperių. Įrengtos ir krepšinio, lauko teniso bei paplūdimio tinklinio aikštelės.

Atsižvelgdama į įsipareigojimus ES lėšas administruojančioms institucijoms Kauno miesto savivaldybės administracija planuoja viešo konkurso būdu išnuomoti kempingo ir paplūdimio teritorijoje esančius pastatus, aikšteles ir įrenginius privačiam operatoriui. Su konkurso laimėtoju bus sudaryta nekilnojamojo turto nuomos sutartis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų