REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kino pasaulyje tęsiasi senųjų kino filmo atnaujinimo manija. Šįsyk naujai gyvybei prikeliamas 1990-ųjų hitas „Viską prisiminti“ (angl. „Total Recall“), kuriame vaidino Arnoldas Schwarzeneggeris. Naujajame filme Dago Kvaido vaidmuo teko žaviajam Colinui Farrellui. Pirmasis filmo anonsas interneto platybes pasiekė tik vakar.

REKLAMA
REKLAMA

Juostoje „Viską prisiminti“ C. Farellas vaidina paprastą darbininką, kuris praktiškai patenkintas savo gyvenimu, tačiau negali atsikratyti jausmo, kad nori šio to daugiau. Naujų, dar nepatirtų įspūdžių paieškos atveda Dagą į kompaniją „Rekall“, kuri verčiasi dirbtinės atminties implantavimu į žmogaus smegenis. Po nesudėtingos operacijos pacientas gali mėgautis fantazijomis – atsiminimais apie įvykius, kurių realybėje nebuvo.

REKLAMA

Tačiau kol Dagas renkasi, kokį prisiminimą nori įsigyti, kambarį šturmuoja specialiųjų pajėgų būrys. Pats nesuvokdamas kaip, vyras sunaikina visus karius. Paaiškėja, kad jis moka kovoti kaip profesionalas, nors niekada apie tai nežinojo. Ėmęs ieškoti tokio savo elgesio priežasčių Dagas išsiaiškina, kad anksčiau buvo šnipas, o jo atmintis ištrinta.

Originalioje versijoje pagrindinio herojaus žmoną vaidino Sharon Stone, o dabar ja tapo gražuolė Kate Beckinsale. Ir nenuostabu, kad šis vaidmuo teko būtent jai, mat naujojo filmo režisierius – aktorės sutuoktinis Lenas Wisemanas, nuolat kviečiantis žmoną vaidinti savo kino juostose. Heroję Meliną šįkart vaidina Jessica Biel. Tiesa, pirmajame treileryje nematyti pagrindinio filmo blogiuko Vilo Kohageno, kurio vaidmenį atliko Bryanas Cranstonas.

REKLAMA
REKLAMA

Senojo ir naujojo filmo siužetai skiriasi nedaug, tačiau 2012-ųjų „Viską prisiminti“ prisotintas moderniausiais įspūdingais efektais, o jo futuristinė realybė atrodo gerokai tikroviškesnė.

Naujasis filmas Lietuvos kino teatrus pasieks rugpjūčio 10-ąją.

Filmas „Viską prisiminti“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)Filmas „Viską prisiminti“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)

Pristatome naujausiojo filmo „Viską prisiminti“ anonsą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų