REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

BTV pokalbių laidos „Užkalnio 5" vedėjas Andrius Užkalnis kaip visada įžūliai šypsosi: didesnių už jį skandalistų Lietuvoje nėra. Pirmadienį į laidą jis pasikvietė žmones, gerai žinančius, ką reiškia skandalų šleifas.

REKLAMA
REKLAMA

Daina Bilevičiūtė, Raisa Šarkienė, Eglija Vaitkevičė, Gediminas Jaunius – šie žmonės gerai žino, kaip gimsta skandalai ir kaip reikia gyventi tuomet, kai kiekvienas apie juos turi savo nuomonę. Į sukčiavimo skandalą įklimpusi D. Bilevičiūtė į šiuos įvykius, kaip ir į viską gyvenime, žiūri su šypsena – pasak jos, žmonės po to pradėjo ją dar labiau mylėti! Tuomet, kai viešojoje erdvėje ji buvo pliekiama, paprasti žmonės jai pasiūlydavo užleisti eilę ne tik parduotuvėse, bet net bažnyčioje.

REKLAMA

Tiesa, kai kurie pagalbą suprasdavo labai savotiškai... Moteriai garsiai prabilus apie savo skolas ir kaip tyčia beveik tuo pat metu apsinuoginus erotinei fotosesijai, ji buvo apipilta vyrų skambučiais ir pagalbos pasiūlymais. Žinoma, už tam tikras paslaugas... „Tiesą sakant, man pasidarė smalsu, kiek aš verta, pradėjau klausinėti", - juokėsi D.Bilevičiūtė, atvirai pasakodama, kad pasiūlymų kainos svyravo nuo 300 iki 3000 litų.

REKLAMA
REKLAMA

Tai išgirdusi Raisa Šarkienė nusprendė, kad ir ji neprastesnė. „Aš esu Vytautui Juozapaičiui skolinga 5000 litų, esu bedarbė, gal irgi galiu tokiu būdu susimokėti?„- svarstė moteris. Ir iš viso ji, būdama tokia žavi, nesupranta, kaip iki šiol gali būti be darbo. „Taip, aš esu apie save labai geros nuomonės. Nesuprantu, kur žiūri verslininkai, kur žiūri politikai, kur išvis visi Lietuvoje žiūri, tokią moterį laikyti bedarbę?“, - stebėjosi ji.

„Užkalnio 5" – pirmadienį 19 val. per BTV.

D. Bilevičiūtė (nuotr. BTV)D. Bilevičiūtė (nuotr. BTV)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų