• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kodėl romai nežiūri į vaikus, kai šie grįžta namo po vidurnakčio? „Su tamsa ateina nelabasis...“ – jau šiandien, pirmadienį, TV3 pokalbių laidos „Kodėl?“ vedėjai Rūtai Janutienei aiškins romė Rožė. Ji ištars žodžius, apsaugančius nuo „blogos akies“. Pirmadienį 19.40 val. „Kodėl?“ studijoje – intriguojanti diskusija apie prietarus!

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl rimti žmonės jais tiki? „Net mama gali nužiūrėti savo vaiką“, – tikins Rožė.

Kada aktorius Eimutis Kvoščiauskas nustojo šaipytis iš mirties? „Teatre pasityčiojom iš mirties scenos ir aplink pradėjo mirti artimieji“, – nejuokaudamas sakys aktorius.

REKLAMA

Kas atsitinka, kai grupės „ŠarkA“ narė Kristina Ivanova pamato vorą? O kai baleto šokėjas Nerijus Juška nusisega turtingojo Rusijos estrados atstovo Boriso Moisejevo dovanotą apyrankę?

„Sėkmė!“ – pareikš Kristina. „Nesėkmė...“ – prieštaraus Nerijus.

Artėjančių Šv. Velykų  proga etnologė Daiva Šeškauskienė TV3 žiūrovams ir „Kodėl?“ studijos svečiams patars, kaip per šventes pamatyti tą vienintelį: „Pasistatai du veidrodžius, uždegi žvakes ir išsirengi nuogai...“

REKLAMA
REKLAMA

Žvaigždžių kantrybė išseks, kai studijoje žolininkė Adelė Karaliūnaitė visus apraizgys raudonu siūlu. „Čia visiška nesąmonė! Burtai yra nuodėmė!“ – protestuos „ŠarkA“ merginos Kristina ir Gintarė Valaitytė, o trečioji – Ieva Stasiulevičiūtė pridurs, kad joms „jokie ženklai nepadės. Viską reiks užsidirbti pačioms.“

Ar pavyks A. Karaliūnaitei atremti prietarais netikinčių merginų puolimą pasakojimu apie stebuklingą jos katę ir pagijimą nuo vėžio? Ką apie tai pasakys pati katytė, studijoje ėmusi palaimingai murkti?

Ką daryti, jei esate „Šiaurės krypties“ žmogus, o mylimasis – „Pietų“, laidoje „Kodėl?“ bus atskleista jau šį pirmadienio vakarą, balandžio 2-ąją, 19.40 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų