REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV laimėtas didžiausias pasaulio istorijoje loterijos prizas – 640 mln. dolerių. Kol kas pranešama tik apie 2 laimingus bilietus.6 laimingieji skaičiai ištraukti penktadienio vakarą. Atspėti skaičių kombinacijos niekam nepavyko nuo sausio 24 dienos, tad aukso puode surinkta rekordinė suma – 640 milijonų dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

Nors tikimybė laimėti loterijoje prilygsta 175 milijonams su vienu, paskutinę savaitę nusidriekė pirkėjų eilės. Kai buvo pranešta, kad pinigų prikapsėjo jau 290 milijonų dolerių, visi skubėjo įsigyti galbūt tą laimingąjį vos 1 dolerio vertės loterijos bilietą.Kol kas žinoma tik apie du laimingus bilietus. Ekspertai įspėja, kad gali užtrukti, kol paaiškės visi milijonieriai, esą pirmiausia žmonės bėga pas advokatus prieš paskelbdami naujieną.

REKLAMA

Vis dėlto jei laimėtojas bus tik vienas – jam bus išmokėta vienkartinė 462 milijonų dolerių suma arba visas prizas per 26-erius metus. Jei gimusiųjų po laiminga žvaigžde atsiras daugiau – viskas bus padalinta į lygias dalis.

Pats didžiausias prizas iki šiol – 390 milijonų dolerių 2007-aisiais, tada jis buvo padalytas dviem bilietų turėtojams iš Džordžijos ir Naujojo Džersio.

Viktorija Mickutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų