REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus kelioms dienoms po Malaizijos finišo Felipe Massa pasisakė oficialiame „Ferrari“ puslapyje savo skiltyje.

REKLAMA
REKLAMA

Felipe Massa, „Ferrari“: „Mes su komanda praleidome visą dieną, išsamiai analizuodami visus dviejų Didžiųjų Prizų rezultatus ir stengdamiesi suprasti, kodėl Australijoje ir Malaizijoje viskas klostėsi ne taip, kaip tikėjomės.

REKLAMA

Pakoregavau savo planus ir po lenktynių Sepange atvykau į Maranello, kur susitikau su savo inžinieriumi Robu Smedley ir daug laiko praleidau su technikos direktoriumi Patu Fry, analizuojant viską, kas įvyko, juk tai vienintelis būdas rasti dviejų nesėkmingų savaitgalių priežastis. Esu nusivylęs ir nėra prasmės tai neigti – neiškovojau taškų dviejose pirmose lenktynėse, tačiau atėjo laikas perversti puslapį.

Man ne pirmą kartą tenka išgyventi sudėtingą periodą, bet gerai žinau, kaip greitai situacija gali pasikeisti, todėl dėsiu visas pastangas, kad šis juodas periodas kuo greičiau baigtųsi. Noriu, kad situacija kuo greičiau taptų normali, ir aš vėl galėčiau realizuoti savo talentą – aš ir komanda žinome, kam aš pajėgus.

REKLAMA
REKLAMA

Džiaugiausi skaitydamas ir girdėdamas palaikymo žodžius, kuriuos išsakė mūsų prezidentas Montezemolo, komandos vadovas Stefano Domenicali ir mano partneris Fernandas. Jų žodžiai man nebuvo netikėti, nes žinau, kad galiu tikėtis komandos palaikymo – antros šeimos, kuria man tapo „Ferrari“ paskutiniais metais. Jaučiu pasitikėjimą ir žinau, kad visa komanda pasiruošusi mane palaikyti. Noriu pasiekti gerų rezultatų, kad galėčiau atsakyti į šį palaikymą.

Dabar grįšiu namo, į Monaką, kad galėčiau praleisti kelias dienas su šeima, o kitą savaitę vėl atvyksiu į Maranello, kad pratęstume susitikimą su inžinieriais ir padirbėtume su simuliatoriumi. Patas skyrė mane tolimesnei F2012 bolido vystymo programai, tikimės pasiekti progreso jau Šanchajuje. Ten ir Sakhire, mano vienoje iš mėgstamiausių trasų, mes vėl imsimės kontratakos taktikos, stengdamiesi maksimaliai išnaudoti bolidą ir pasinaudoti bet kokia galimybe – Fernandas puikiai tai pademonstravo Sepange.

Kova čempionate bus ilga ir įtempta, iš visko sprendžiant, dauguma komandų galės kovoti dėl aukštų rezultatų, ir tuos, kurie priekyje ir kurie už jų, skiria labai nedaug. Mes tikimės kaip galima greičiau grįžti į lyderių grupę!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų