REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol skaitysite šį straipsniuką, milijonai pasaulio moterų pravers apatinio trikotažo parduotuvių duris ir bandys atrasti ypatingus pirkinius, kurie padės suvilioti geidžiamus vyrus ar privers jaustis seksualesnėms. Koks apatinis trikotažas mylimiausias daugumos vyrų? Jums pateiksime 5 prancūzų išrinktus patraukliausius rūbelius nuogiems mylimųjų kūnams pridengti, rašo suaugusiems.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Seniai žinoma, kad vyrai tiesiog dievina siurprizo elementą, kai jų moteris nusirengia ir pasirodo vien tik su jiems skirta apranga.

REKLAMA

5 vieta. Seksualūs naktinukai.

Stebėti moterį, vilkinčią plonyčiais šilkiniais naktinukais, kurie idealiai priglunda prie kūno, daugeliui vyrų taip pat malonu kaip ir mylėtis.

4 vieta. Peniuarai.

Toks nedidelis ir laisvas medžiagos gabalėlis puikiai išryškina krūtinę, o begėdiška iškirptė yra tarsi didžiausia užuomina, jog kažkam šiandien pasiseks.

3 vieta. Triko.

Jeigu dar yra tokių, kam tai asocijuojasi su medvilniniu triko – jūs tikri naujokai moteriškų apatinių srityje. Iš tikrųjų tai panašiau į maudymosi kostiumėlį, tik gerokai atviriau ir seksualiau. Vien mintis, kad jis atsegamas ten, kur vizito vyrai laukia kiekvieną dieną, tiesiog varo iš proto.

REKLAMA
REKLAMA

2 vieta. Seksualūs komplektėliai.

Kartais genialumas slypi paprastume, todėl vyrai dievina matyti savo moteris stovinčias tarpduryje ir valiūkiškai besišypsančias. Vienintelė mintis liekanti vyro galvoje: „Gerai, kad nurengti tuos seksualius marškinėlius ir mažutes kelnaites neužims daug laiko.“

1 vieta. Krūtinę pakelianti liemenėlė, klubų juosta ir prisegamos kojinės.

Jau daugybę metų prisegamos kojinės buvo vienas stipriausių moteriškųjų ginklų. Jei brangioji dar nebandė jomis suvilioti, vadinasi, teks investuoti į tai nedidelę dalį savo atlyginimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų