REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 22-24 d. Šiuolaikinio meno centre vykstanti „Mados infekcija“ žengia į skaitmeninę erdvę – pirmą kartą festivalio istoriją kolekcijų demonstravimą galima tiesiogiai stebėti internete.

REKLAMA
REKLAMA

Festivalyje demonstruojamas kolekcijas mados gerbėjai gali matyti apsilankę svetainėje www.scena.lt. Tokią galimybę siūlo TV kanalo „Penki TV“ kūrėjai.

REKLAMA

Tiesioginė transliacija iš „Mados infekcija“ yra ypatinga ir tuo, kad suteikia galimybę užmesti akį ir į veiksmą užkulisiuose – pasirengimo procesą, paprastai nematomą renginio lankytojams.

Pasak renginio organizatorių, „Mados infekcija“ nuo kitų mados festivalių skiriasi tuo, kad tai yra visiems atviras renginys. Tiesioginė transliacija internete suteikia galimybę susipažinti su festivalyje demonstruojamomis kolekcijomis ne tik atvykstantiems į renginį, bet ir esantiems bet kuriame pasaulio krašte.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesioginė „Mados infekcijos“ transliacija yra nebe pirmasis tokio pobūdžio „Penki TV“ kanalo projektas. Viena paskutiniųjų itin didelio dėmesio susilaukusių transliacijų buvo iš kovo pradžioje vykusio „Open IPTV Forum“ simpoziumo, po vienu stogu subūrusio garsiausių IT ir telekomunikacijų bendrovių atstovus iš viso pasaulio.

„Mados infekcijos“ transliacijos internete vykdomos kiekvieną festivalio dieną (Kovo 22-24 ) 19 val. adresu www.scena.lt

Apie „Mados infekciją“

Nuo 1999-ųjų rengiama „Mados infekcija“ šiemet įvyks kovo 22-24 d. Šiuolaikinio meno centre. Išskirtiniai šio pavasario festivalio bruožai – Šiaurės šalių mados programa „Nordic Look“ ir vyriškų kolekcijų gausa. Per tris festivalio dienas bus pristatyta 21 kolekcija, tarp jų – svečių iš Danijos, Norvegijos, Švedijos, Suomijos, Rusijos, taip pat speciali „Fashion TV“ kolekcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų