REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį (kovo 16- 18 dienomis) jaunieji Lietuvos tenisininkai nuo ryto iki vakaro kovėsi „Vitaminų Zippy teniso turnyre“. Dvejose amžiaus grupėse mergaitės ir berniukai iš visų jėgų stengėsi įrodyti savo pranašumą ne tik dėl trofėjų, dovanų, bet ir dėl galimybės pakilti Lietuvos reitingo lentelėje, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Dar penktadienį prasidėjusiose keturiolikmečių ir jaunesnių kovose tarp mergaičių geriausiai pasirodė Auksė Mačiulaitytė, antroji tapo Gabija Buenanjo, trečioji vieta atiteko – Ievai Čeilutkaitei. Tarp berniukų nepralenkiamas buvo Viktoras Jegorovas, antrasis liko Henrikas Traškin, trečiąją vietą užėmė Gvidas Motūzas.

REKLAMA

Tiek tarp šešiolikmečių (ir jaunesnių) merginų, tiek tarp vaikinų visas prizines vietas užėmė Vilniaus teniso akademijos auklėtiniai. Tarp merginų pirmąją vietą iškovojo Paulina Bakaitė, antrąją- Gerda Zykutė, trečiąją – Ieva Drūteikaitė.  Vaikinų tarpe geriausiu šįkart pripažintas Paulius Kučas, jam nusileido Povilas Kučinskas, trečiąją vietą iškovojo Marius Urbonas.

„Džiugu, kad šis pirmąkart organizuotas „Vitaminų Zippy teniso turnyras“ sulaukė tokio susidomėjimo. Turnyre dalyvavo net 96 vaikai iš visos Lietuvos. Užsiregistravusiųjų dalyvauti netgi buvo daugiau nei organizatoriai šiemet galėjo priimti. Tačiau vaikai, likę alternatyvoje, nenuleido rankų – registracijos dieną vis tiek atvažiavo ir laukė, tikėdamiesi, kad kažkas iš pagrindinės lentelės neatvyks. Tai tik dar kartą parodo, kad vaikams tokių turnyrų labai reikia“- pasakojo turnyro teisėja Lina Berankytė- Astrauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Šio turnyro dalyviai ne tik žaidė tenisą - daugelis jų dalyvavo įvairiuose vitaminų „Zippy“ konkursuose, taip pat sužinojo daug naujų dalykų apie tai, ko riekia, kad būtum žvalus, energingas ir, be abejo, laimėtum. Pagrindinis turnyro rėmėjas -  UAB „Gamtos namai“ visiems turnyro dalyviams dovanojo „Zippy“ vitaminų, kurie buvo sukurti specialiai vaikams, atsižvelgiant į jų organizmų poreikius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų