REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 31 dieną Londone atidaromas parkas, skirtas legendiniam ir mylimam personažui – Hariui Poteriui. Visi norintys, be jokių burtažodžių galės patekti į paslaptingą ir užburiantį pasaulį, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Hariui Poteriui skirtas parkas yra už 30 kilometrų nuo Londono, įrengtas buvusioje oro uosto teritorijoje. Viso kino studijos Warner Bros paviljonai užima 14 000 m².  Tikimasi, kad  per dieną Hario Poterio parke apsilankys apie 5 000 fantastikos gerbėjų. Įprasto turo po stebuklingąjį pasaulį trukmė apie trys valandos. Ekskursijos metu busite supažindinti su pačia pradžių pradžia, kaip gyveno Haris Poteris iki tol, kol sužinojo turįs galių, aplankysite visas svarbiausias ir įdomiausias stebuklingąsias vietas, savomis akimis pamatysite, sėkmingojo filmo kūrimo užkulisius. Naujajame parke taip pat veiks įvairios kavinės, suvenyrų krautuvėlės ir atrakcijos, tad nuobodžiauti tikrai neteks.

REKLAMA

Kaip nuvykti?

Iš Watford Junction stotelės nuvyksite iki pat the Studio Tour. Specialūs autobusai važiuos kas 30 minučių, o kelionė iki parko užtruks apie 15 min. Patariama planuoti atvykti į parką prieš 20 minučių iki jūsų biliete nurodyto apsilankymo laiko pradžios. Su savimi turėkite Hario Poterio parko bilietų rezervacijos lapą ar bilietus.

Iš Watford Junction į the Studio Tour. Nuo 9:20 ryto iki 17:20 vakaro.

Iš the Studio Tour iki Watford Junction. Nuo 11:55 ryto iki 21:35 vakaro.

Bilieto į abi puses kaina : 2£; Bilieto kaina į vieną pusę: 1.50£. Autobusai pradės kursuoti nuo 2012 m. kovo 31 dienos.

Hario Poterio parko bilietų kainos:

Suaugusiems (nuo 16 metų) 28.00 £

Vaikams (nuo 5 iki 15 metų) 21.00 £; vaikams iki 4 metų nemokamai.

Šeimos bilietas (2 suaugę + 2 vaikai) 83.00 £

Šeimos bilietas (1 suaugęs + 3 vaikai) 83.00 £

Grupėms taikomos nuolaidos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų