REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Christina Ricci džiaugiasi sulaukusi brandos ir pasakoja, kad kai jai buvo dvidešimt metų, jos gyvenimas priminė viską griaunantį uraganą.

REKLAMA
REKLAMA

32 metų Holivudo žvaigždė tikina besidžiaugianti bėgančiais metais ir visai nebijanti senatvės, nes praeityje palikusi audringas jaunystės dienas, šiandien ji jaučiasi gerokai ramesnė ir laimingesnė.

REKLAMA

„Aš taip džiaugiuosi, kad man jau nebe 20 metų. Tuo metu mano gyvenimas priminė audringą uraganą, – pasakoja Ch. Ricci. – Dabar esu daug ramesnė ir nebegriaunu nei savo, nei kitų gyvenimų. Į pasaulį žiūriu plačiai atmerktomis akimis, išmokau į daugelį dalykų žiūrėti ramiai ir be panikos. Nebekeliu problemų ten, kur jų nėra.“

Netrukus branda besimėgaujančią aktorę bus galima pamatyti intriguojančioje Gi de Mopasano romano „Mielas draugas“ ekranizacijoje.

REKLAMA
REKLAMA

To paties pavadinimo filmas pasakoja apie jauną nuotykių ieškotoją ir karjeristą Žoržą Diuruą (akt. R. Pattinsonas), kuris patinka moterims, bet jo kišenei stinga pinigų, o savimeilei – šlovės. Vaikinas be skrupulų gundo jo žavesio pakerėtas vyresnes damas, o pats pajutęs šiltus jausmus jaunajai Klotildai (akt. Christina Ricci) – veja juos šalin. Žoržas tvirtai pasiryžęs meilę paaukoti vardan garbės ir pinigų.

Juostoje „Mielas draugas“ be Ch. Ricci ir R. Pattinsono gausu ir kitų ryškiausių Holivudo žvaigždžių. Vyresniąsias Diurua meilužes vaidina žavingosios Uma Thurman ir Kristin Scott Thomas.

Filmo „Mielas draugas“ premjera Lietuvoje – jau birželio 1 d.

Ch. Ricci (nuotr. „Incognito Films“)Ch. Ricci (nuotr. „Incognito Films“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų