REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš kelias savaites serialo „Draugai“ aktorė pareiškė, kad susituoks ir susilauks kūdikio iki 2012 metų pabaigos. Tačiau kai kurie šaltiniai žurnalui „Life & Style“ pranešė, kad moteris jau laukiasi.

REKLAMA
REKLAMA

Paparacai kiekvienoje aktorės pagautoje nuotraukoje kaip įmanydami bando įžvelgti apvalėjantį pilvuką, kurį moteris vis dažniau prisidengia rankine ar megztiniu. Beje, įtarimų sukėlė, kai „degtinės mėgėja“ atsisakė alkoholio „Oskarų“ apdovanojimų metu.

REKLAMA

„Oskarų“ renginyje Jennifer atrodė neapsakomai laiminga, nuo jos veido nė minutei nedingo šypsena. Be to, ji atrodė šiek tiek papilnėjusi ir ne tokia raumeninga. Per jos suknelę tikrai buvo galima įžvelgti apvalėjantį pilvuką“, – pasakojo nepanoręs prisistatyti „Oskarų“ ceremonijos svečias.

43 metų moteris neseniai pareiškė iki šių metų pabaigos ištekėsianti už Justino ir įsigijo šuniuką, kuris, tikėtina, yra nedidelis testas prieš susilaukiant kūdikio.

REKLAMA
REKLAMA

„Žmonės nori mane matyti ištekėjusią bei susilaukusią vaikelio, – sako Jen. – Ir aš jiems noriu pasakyti: „Nusiraminkite, tai tikrai įvyks!“.“

Jennifer prisipažino, kad būdama su Justinu jaučiasi geriau nei bet kada anksčiau ir džiūgauja pagaliau sutikusi jai skirtą žmogų. Moteris taip pat teigė, kad jiedu pasirengę žengti dar vieną žingsnį į priekį.

Ji taip nori kūdikio, kad neseniai buvo pastebėta besilankanti Beverli Hilse pas gydytoją Robertą Katzą, kuris patikrino jos vaisingumo lygį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų