• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Madrido „Real“ treneris Jose Mourinho, vos tik išvedęs komandą į Čempionų lygos ketvirtfinalį pareiškė, kad ispanų ekipa turėtų žygiuoti iki pat turnyro pabaigos.  Devynis kartus Čempionų lygą laimėjęs „karališkasis klubas“, anot portugalo, bus vienas pirmenybių finalininkų.

REKLAMA
REKLAMA

„The Special One“ pravardę turintis futbolo strategas taip pat džiaugėsi, jog Londono „Chelsea“ pateko į kitą turnyro etapą.

REKLAMA

„Žmonės turi suprasti, kad man labai patinka ir Londono “Chelsea„ klubas.  Esu laimingas, kad  buvę mano auklėtiniai pateko tarp aštuonių stipriausiųjų. Jie bus puikūs mūsų galimi priešininkai  ketvirtfinalyje. Nors, ne. Labiausiai norėčiau su “Chelsea„ susigrumti finale.“, - galimus kito etapo scenarijus dėliojo J.Mourinho.

Treneris taip pat pabrėžė Cristiano Ronaldo svarbą „karališkajame“ klube.  Strategas priminė, kad per 24 Čempionų lygos mačus portugalas įmušė 19 įvarčių ir yra vienas pagrindinių komandos ramsčių. „Jis neįitikėtinas. Su šiuo žaidėju mes tikrai žaisime Čempionų lygos finale. Aš tuom tikiu“, -  atviravo portugalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų