REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsiausiame Ukrainos slidinėjimo kurorte „Bukovel„  skilo skandalas. Kovo 10 dieną Ukrainos kurorto lankytojai negalėjo pasinaudoti akcijų metu įsigytais abonementais ir nebuvo įleidžiami į „Bukovel“. Įsiplieskusio ginčo metu, kuris vos neperaugo į muštynes, žmonės blokavo antrą keltuvą.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo įraše pamatysite apie įsiplieskusį ginčą ir lankytojų konfliktą su kurorto darbuotojais. Įpykę keli šimtai žmonių neteko kantrybės ir blokavo antrąjį keltuvą.

REKLAMA

Netrukus oficialiame „Bukovel„ tinklapyje internete buvo paskelbtas atsiprašymas dėl šio incidento. Visi lankytojai, kurie pirko abonementus „Viskas ir iškart“ bus įleidžiami nemokamai šliuožinėti visą dieną šiame kurorte iki balandžio 15 dienos.

Kurorto administracija prašymus su abonementų numeriais prašo siųsti iki kovo 25 dienos elektroniniu paštu adbbukovel @gmail.com arba  [email protected] . Taip pat galima kreiptis dėl kompensacijos gauti naują abonementą.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomas ukrainiečių kurortas „Bukovel“ - Ivano Frankovskio apygardos kurortas, įsikūręs prie Polianica kaimo, kuris prasideda už keturių kilometrų nuo Lvovo - Ivano Frankovsko-Rachovo-Užgorodo- (A-265) kelio.

Tai pirmasis Ukrainos slidinėjimo kurortas, atitinkantis tarptautinius slidinėjimo kurortų  standartus.

Bendras „Bukovel“ trasų ilgis – maždaug 50 km (100 proc. su dirbtinio sniego įranga. Iš viso „Bukovel" yra 61 nusileidimas: 12 mėlynų, 41 raudona ir 8 juodos trasos. Ilgiausios ilgis - 5 kilometrai.

Bukovelis - sparčiai besivystantis kurortas, turintis ambicijų tapti vienu iš 20-ties didžiausių pasaulio slidinėjimo centrų. Planuojama, kad 2012 - 2013 m. žiemos sezono metu čia bus įrengta net 278 km trasų ir veiks 35 keltuvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų