REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Airijos policija aiškinasi, ar susišaudymas, per kurį žuvo du ir buvo sužeisti dar du vyrai, buvo susijęs su vieno iš nušautų vyrų nusikalstama veikla, ar tai buvo asmeninis konfliktas, rašo airių laikraštis „The Irish Times“.

REKLAMA
REKLAMA

Incidentas įvyko praėjusį antradienį. Pareigūnai buvo iškviesti 22.20 val. į vieną namą Kilkoke (Kilcock). Per susišaudymą žuvo 31 metų airis Andy Barry's ir paauglys lietuvis. Jo tapatybė dar nenustatyta. Per susišaudymą jis buvo sužeistas ir sugebėjo išbėgti iš namo ir perlipti per tvorą į kaimynų sodą, tačiau ten susmuko ir mirė.

REKLAMA

Taip pat buvo sužeistas 31 metų lietuvis Nerijus Kelmelis ir 38 metų airis Michaelas Galvinas. Jie gydomi ligoninėje. Skelbiama, kad jų patirti sužeidimai gyvybei pavojaus nekelia. Sužeistieji jau kalbėjosi su pareigūnais, tačiau dėl jų sveikatos būklės pareigūnai negalėjo jų išsamiai apklausti.

Policijos pareigūnai įtaria, kad A. Barry's priklausė prekeivių narkotikais gaujai, kurie veikia Dubline ir Kildare (Kildare). Policija neturi duomenų apie kito nušauto vyro kokią nors nusikalstamą veiklą. Spėjama, kad jis buvo atsitiktinė auka. Į namą įsilaužta nebuvo. Manoma, kad žudikai įėjo pro neuždarytas duris arba paskambino į duris, ir namo gyventojai juos įsileido. Vėliau jie išvažiavo automobiliu nežinoma kryptimi.

Vietos policija prašo ką nors žinančių apie šį incidentą paskambinti pareigūnams Likslipe (Leixlip) 01-6667800 arba anonimiškai suteikti informacijos paskambinus numeriu 1800-666111.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų