• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį žengė „Barcelona“ ir APOEL.

Lionelis Messi dar sykį įrodė, kad neturi sau lygių - argentinietis Čempionų lygos aštuntfinalio atsakomajame mače į Lėverkuzeno „Bayer“ vartus įmušė net penkis įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijos čempionai sutriuškino vieną pajėgiausių Vokietijos komandų net 7-1, o bendras rezultatas dar įspūdingesnis - 10-2.

REKLAMA

Futbolo genijaus sąskaitoje Čempionų lygoje jau yra 49 įvarčiai. Jį pranoksta tik Raulis (71), Ruudas van Nistelrooy'us (56) ir Thierry Henry (50), tačiau tik laiko klausimas, kada vos 24 metų Messi juos pralenks.

„Barcelona“ 7 - 1 Lėverkuzeno „Bayer“

(pirmosios rungtynės 3-1, bendras rezultatas 10-2)

25' [1 - 0] L.Messi

42' [2 - 0] L.Messi

49' [3 - 0] L.Messi

55' [4 - 0] C.Tello

58' [5 - 0] L.Messi

62' [6 - 0] C.Tello

84' [7 - 0] L.Messi

90' [7 - 1] K.Bellarabi

REKLAMA
REKLAMA

Čempionų lygos atkrintamųjų varžybų debiutantė Nikosijos APOEL (Kipras) komanda savo aikštėje po 11 m baudinių serijos įveikė Liono „Olympique“ (Prancūzija) ekipą ir pateko į kitą etapą.

Pasibaigus pagrindiniam susitikimo laikui, aikštės šeimininkai pirmavo 1:0 (1:0). Įvartį 9-ąją min. pelnė Gustavo Manduca. Kadangi pirmąjį susitikimą tokiu pačiu rezultatu laimėjo „Olympique“ klubas, prireikė pratęsimo. Per pridėtą laiką komandoms pasižymėti nepavyko, tad poros nugalėtoją lėmė baudinių serija, kurią 4-3 laimėjo APOEL futbolininkai. 115-ąją min. Nikosijos klubo saugas G. Manduca buvo pašalintas iš aikštės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų