• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos spauda skelbia, jog Londono „Chelsea“ klubo savininkas Romanas Abramovičius vasarą į savo komandą svajoja susigrąžinti Jose Mourinho arba prisivilioti Josepą Guardiolą.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad dėl prastų komandos rezultatų verslininkas iš Rusijos vakar atleido trenerį Andre Villas-Boasą, kuris prie „mėlynųjų„ ekipos vairo stojo vasarą, kai atvyko iš „Porto“ klubo.

REKLAMA

Po šio trenerio atleidimo laikinai vyriausiojo komandos stratego pareigos atiteko iki šiol trenerio asistentu dirbusiam Roberto Di Matteo, kuris klubą veikiausiai treniruos iki sezono pabaigos, tad vasarą „Chelsea" pradės naujo trenerio medžioklę.

Vos tik buvo pranešta, kad Villas-Boasas atleistas, iškarto ėmė sklandyti gandai, jog dabartinis Madrido „Real„ treneris Mourinho bus bandomas privilioti atgal į „Stamford Bridge“ stadioną.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat su „Chelsea„ yra siejamas „Barcelona“ futbolo specialistas J. Guardiola, apie kurio kontrakto pratęsimą su „Barca“ sklando vis daugiau kalbų ir panašu, kad treneris vis tik nepadės parašo ant naujo sutarties.

Anot kai kurių šaltinių, Abramovičius yra pasiruošęs sumokėti didelę išpirką už vieną iš šių trenerių. Taip pat rusas ruošia puikias kontrakto sąlygas su tiesiog milžinišku atlyginimu, kuris nėra atskleidžiamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų