• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iš Tel Avivo grįžo tuščiomis. Po dramatiškos kovos pripažinę „Maccabi“ pranašumą, kauniečiai prarado visas viltis žengti į Eurolygos ketvirtfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

O viskas galėjo pasisukti visai kitaip. Pirmoje mačo dalyje „Žalgiris“ netgi pirmavo 17 taškų skirtumu, bet pranašumo nepakako.

REKLAMA

„Rungtynes puikiai pradėjome dėl gynybos. Tai buvo pagrindinė mūsų užduotis. Puolime Izraelio klubo žaidėjus privertėme jaustis nepatogiai“, – portalui Krepsinis.net Vilniaus oro uoste pasakojo 20 taškų surinkęs Sonny Weemsas.

– Kodėl nepakako 17 taškų skirtumo?

– Manau, kad gynyboje pradėjome per daug klysti, leidome „Maccabi“ įsibėgėti, o prie viso to prisidėjo ir mūsų problemos puolant.

– Kaip sunku komandai išlikti vieningai po tokių nesėkmių?

– Nėra taip sunku. Mes vis dar komanda ir mes vis dar priešakyje turime daug rungtynių bei tikslų, kuriuos reikia įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA

– Ką po rungtynių sakė treneris?

– Jis pasakė daug dalykų, kuriuos treneris turi pasakyti. Visgi jis žinojo, kad mes ir taip jautėmės palaužti

– Nors pralaimėjote visas „Top 16“ rungtynes, kiekvienoje kovoje buvote labai arti pergalės. Ar sutinkate, kad „Žalgiris“ galėtų būti Eurolygos ketvirtfinalio lygio komanda?

– Manau, kad taip. Esame gera komanda, bet mums kažko pritrūko.

Eurolygos „Top 16“ etapo H grupės rungtynėse Kauno „Žalgirio“ (0 ir 5) krepšininkai svečiuose po permainingos kovos 66:70 (25:11, 12:22, 12:11, 17:26) turėjo pripažinti Tel Avivo „Maccabi“ (3/2) klubo pranašumą ir prarado viltis prasibrauti į turnyro atkrentamąsias varžybas.

Donatas Urbonas

TAIP PAT SKAITYKITE:

A. Trifunovičius: šįkart turėjome laimėti

D. Blattas: kėlėmės nuo grindų po truputį, kaip tai darė Rocky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų