• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas iš Kauno „Žalgirio“ pagrindinių puolimo ginklų, gynėjas Marko Popovičius prieš išvyką į Tel Avivą, kur kauniečiai žais su „Maccabi“, talkino vyr. treneriui A.Trifunovičiui, jog kertinis mačo veiksnys bus išlaikyta koncentracija visas 40 minučių. Krepšininkas teigė nesąs visiškai atsigavęs po neseniai patirtos kelio traumos, tačiau rungtynėms bus pasiruošęs ir kėtina atiduoti visas jėgas.

REKLAMA
REKLAMA

„Lengva nebus, “Maccabi„ jau įrodė, jog yra stipri komanda žaisdama čia, Kaune. Vis dėlto mes nesužaidėme gerų rungtynių, jau po pirmosios mačo dalies atsilikome penkiolika taškų, o paskui turėjome juos vytis. Prieš tokį patyrusį trenerį ir komandą yra sunku atsitiesti. Tačiau parodėme charakterį, iki mačo pabaigos nepasidavėme. Dabar susikaupimą reikės išlaikyti nuo pirmųjų minučių iki pat pabaigos, norint išlikti rungtynėse ir jas laimėti.“, - teigė M.Popovičius.

REKLAMA

- Kokia yra jūsų sportinė forma?

- Praleidau kelias treniruotes, esu išgijęs, bet ne šimtu procentų. Visuomet yra rizika susižeisti, bet komandos gydytojai puikiai padirbėjo, kad grįžčiau ir štai aš čia, stengsiuosi atiduoti visas jėgas. Nežinau kiek minučių žaisiu, tačiau žaidimo skonį spėjau pajusti LKF finalo ketverto turnyre.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų