REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kėdainių „Kėdainiai Triobet“ ekipos strategas Gediminas Petrauskas džiaugėsi komandos iškovota pergale ir bronzos medaliais, o švęsti ją, pasak trenerio, nėra kada. Pergalę, pasak jo, kėdainiečiai iškovojo dideliu užsidegimu ir noru.

REKLAMA
REKLAMA

„Sveikinu Prienų komanda su kova ir pastangomis. Šiek tiek labiau sveikinu savo vyrus ir visus komandos fanus. Jie palaikė mus, kai buvo sunku. Čia ir viso personalo nuopelnas, o ypatingai žaidėjų. Šiandieną buvo labai sunkus momentas, kuomet Prienai persilaužė. Džiaugiamės, jog pavyko atsilaikyti.“, - sakė G.Petrauskas

REKLAMA

- Ar atrodė, jog Rūdupio krepšininkai yra pavargę po vakarykščių rungtynių?

- Nežiūrėjome kaip jie atrodo, išėjome su dideliu užsidegimu ir noru. Rezultatas tai įrodė. Pažiūrėjus, kaip jie žaidė trečiajame kėlinyje, priešininkai tikrai neatrodė pavargę. Susidūrėme su kibesne gynyba ir užstrigome. Išlaikėme tą, kad ir vieno, taško persvarą ir sužaidėme gale geriau.

- Kaip švęsite?

- Asmeniškai važiuosiu namo ir išsimiegosiu, nes praėjusi naktis buvo labai sunki ir reikėjo ruoštis rungtynėms su „Rūdupiu“. Dėl vyrų nežinau, daviau kelias dienas laisvas, bet nėra kada švęsti. Sezonas tik įpusėjo, turime dar daug ką pasiekti, norint sugrįžti ten, kur turėjome būti.

Ervinas Spūdys, Krepsinis.net

TAIP PAT SKAITYKITE:

Bronzą Kėdainiams padovanojęs V. Ginevičius: dar turiu ambicijų žaisti aukštesniame lygyje

G. Kadžiulis: nebuvome pasiruošę kovai psichologiškai

V. Šeškus: turime įvairiausių problemų, kurias reikia kuo greičiau spręsti

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų