REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ministrui Raimundui Palaičiui neseniai atleidus Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos (FNTT) direktorių Vitalijų Gailių ir jo pavaduotoją Vytautą Giržadą, visuomenei nepateikus įtikinamų paaiškinimų, Seimo narys, opozicijos lyderis „tvarkietis“ Valentinas Mazuronis reiškia susirūpinimą ir teigia, jog tapo nebeaišku, kas iš tiesų vyksta mūsų valstybėje.

REKLAMA
REKLAMA

Anot parlamentaro, norint išsiaiškinti, ar toks skubotas ir nepakankamai pagrįstas ministro sprendimas nebuvo tik bandymas ginti savo ar partiečių mundurą, pačiam ministrui R. Palaičiui reikėtų pasitikrinti melo detektoriumi.

REKLAMA

„Toks ministro sprendimas, kuris buvo priimtas, remiantis kone vien melo detektoriaus parodymais, mums visiems kelia pakankamai rimtų įtarimų. Juo labiau kad ir pats premjeras teigia nematąs jokių priežasčių nepasitikėti FNTT vadovais. Tam, kad mums ir visuomenei pagaliau taptų aišku, kas čia vyksta, siūlau ministrui R. Palaičiui pačiam pasitikrinti melo detektoriumi, geriausiai du kartus, bei paviešinti patikrinimų duomenis. Tik tuomet bus išsklaidytos abejonės dėl tinkamų ar netinkamų ministro sprendimų ir tikrųjų jo poelgio motyvų“, – teigė Seimo narys V. Mazuronis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų