• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienį prasidėjo UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio etapas. Didesnių problemų nekilo titulą ginančiam „Barcelona“ klubui, kuris išvykoje 3-1 įveikė Lėverkuzeno „Bayer“ bei žengė didelį žingsnį pajėgiausiųjų aštuoneto link.

REKLAMA
REKLAMA

Svečiai į priekį išsiveržė 41 minutę, kai po aštraus perdavimo vienas prieš vartininką iššokęs Alexis Sanchezas parideno kamuolį į tinklą bei pelnė pirmą įvartį prestižiškiausiame Europos turnyre per savo karjerą, bet tuoj po pertraukos Michalis Kadlecas galva atstatė pusiausvyrą.

REKLAMA

Visgi „Barcelona“, kuri pirmajame kėlinyje kontroliavo kamuolį 78 proc. laiko, neatidavė iniciatyvos ir pasiekė savo: jau 55 minutę Alexis įmušė antrą savo ir komandos įvartį, o 89 minutę persvarą po puikios kombinacijos padvigubino septintą įvartį šiame sezone įmušęs argentinietis Lionelis Messi.

Tuo metu „Lyon“ pasiekė minimalią pergalę 1-0 prieš sensacingai į atkrintamąsias varžybas prasimušusią Kipro komandą Nikosijos APOEL. Šeimininkai akivaizdžiai dominavo, tačiau to paversti įvarčiais nesugebėjo. Kamuolį į tinklą antrajame kėlinyje pavyko pasiųsti tik Alexandre'ui Lacazette'ui.

REKLAMA
REKLAMA

Šių porų nugalėtojai paaiškės kovo 7 dieną, kai Nikosijoje ir Barselonoje bus sužaisti atsakomieji mačai.

Rezultatai:

Lėverkuzeno „Bayer“ 1 - 3 „Barcelona“

41' [0 - 1] A.Sanchez

52' [1 - 1] M.Kadlec

55' [1 - 2] A.Sanchez

89' [1 - 3] L.Messi








szólj hozzá: BAR

„Lyon“ 1 - 0 Nikosijos APOEL

58' [1 - 0] A.Lacazette








szólj hozzá: LIO

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų