REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ ekipos savininkas Vladimiras Romanovas neslėlė apmaudo, kad komanda turėjo galimybių laimėti visas „Top 16“ etapo rungtynes, tačiau to padaryti nepavyko, rašo „Kauno diena“.

REKLAMA
REKLAMA

„Apmaudu, kad kiekvienose Eurolygos „Top 16“ turnyro rungtynėse turėjome ne tik galimybių, bet ir progų laimėti. Tačiau jaučiamės kaip išprievartauti. Šiuolaikinis sportas atspindi mūsų visuomenę.

REKLAMA

Rezultatą gali paveikti teisėjai, agentai, užkulisių veikėjai. Norint tapti čempionu, nebūtinai reikia būti pajėgiausiu. Užtenka turėti iškrypėlių kareivių, kurie prieš lemiamas varžybas aktyviai veiktų – skaldytų varžovų komandą.

Tokie „veikėjai“ pradėjo susitikinėti su kai kuriais „Žalgirio“ žaidėjais ir dalinti jiems vietas Lietuvos rinktinėje. Įdomu, kas jiems davė tokius įgaliojimus? Gal nacionalinės rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra?

REKLAMA
REKLAMA

Prie to pripratau per 20 futbole praleistų metų. Mačiau, kaip prezidentai ir premjerai duodavo nurodymus laimėti arba pralaimėti vienai ar kitai komandai ne tik nesigėdydami, bet ir didžiuodamiesi, kad turi tokią galią.

Netikėjau, kad tokie dalykai gali vykti Lietuvos krepšinyje, kad vienas šoumenas su savo žiniasklaida gali kurti ir valdyti visą Lietuvos sportą bei mulkinti fanus. Tačiau tuo įsitikinau jau pirmą sezoną, kai padėjau „Žalgiriui“ stotis ant kojų.

Jeigu aš susitarčiau su tuo šoumenu, būčiau parodytas kaip didvyris, o du krepšinio klubai žaistų Eurolygoje. Tačiau aš negaliu perlipti per savo sąžinę. Atsiprašau, kad žlugdau jūsų šou biznį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų