• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šaltis toliau savo glėbyje tvirtai laiko Europą. Aukų skaičius čia jau perkopė 500.

Šaltis toliau savo glėbyje tvirtai laiko Europą. Aukų skaičius čia jau perkopė 500.

REKLAMA

Sudėtingiausia situacija yra Ukrainoje. Tačiau nuo antradienio šalies žinybos nepateikia naujų skaičių apie žuvusiuosius.

REKLAMA
REKLAMA

Lenkijoje iki ketvirtadienio mirtinai sušalo 77 žmonės. Be to, daugiau kaip 50 gyventojų žuvo apsinuodiję smalkėmis ar per gaisrus, kilusius kūrenant krosnis.

REKLAMA

Daugiau kaip 70 000 žmonių ketvirtadienį nuo išorės pasaulio vis dar buvo atkirsta Serbijoje, Kroatijoje, Bosnijoje, Makedonijoje ir Juodkalnijoje. Bosnijos Mostaro mieste 15 000 namų ūkių trečią dieną iš eilės neturėjo elektros energijos.

Italija ketvirtadienį rengėsi naujai šalčio bangai. Praėjusį savaitgalį ledas ir sniegas sostinėje Romoje sukėlė transporto chaosą. Dėl to meras Giannis Alemanno nurodė, kad penktadienį ir šeštadienį Romoje automobiliai važiuotų tik su sniego grandinėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Neįprastų padarinių šaltis turėjo Kroatijoje. Splito mieste dėl daugybės kaulų lūžių per penkias dienas buvo išnaudotos dvejų metų gipso atsargos. Dėl nelaimingų atsitikimų slidžiose gatvėse meras Zeljko Kerumas apkaltino didelį pridėtinės vertės mokestį. Dėl jo esą taip išaugo žieminių batų kaina, kad žmonės jų neįperka.

Serbijoje sustabdyta laivyba Dunojaus upe. Tačiau šalies vidaus reikalų ministras Iviča Dačičius pasidžiaugė, kad dėl šalčio šalyje gerokai sumažėjo nusikaltimų skaičius. Pavyzdžiui, praėjusiomis dienomis neužregistruota nė vienos automobilių vagystės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų