• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pristatė kompaktišką ir greitą nuotraukų spausdintuvą „SELPHY CP810“.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis įrenginys geba išspausdinti kokybišką nuotrauką greičiau nei per minutę, yra pritaikytas spausdinti tiesiai iš įvairių suderinamų atminties kortelių arba iš spausdinimo standartą „PictBridge“ atpažįstančių įrenginių, tokių kaip fotoaparatai ar vaizdo kameros, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Darbui su „SELPHY CP810“ kompiuteris nereikalingas, mat galima spausdinti tiesiogiai iš išorinių laikmenų arba mobiliųjų telefonų, prijungus juos USB jungtimi.

Pranešama, kad šio spausdintuvo automatinio vaizdų optimizavimo funkcija atpažįsta objektus ir jiems pritaiko reikalingas korekcijas: sureguliuoja ryškumą ar spalvų kontrastą. Papildomi efektai leidžia rankiniu būdu koreguoti taisytinus nuotraukų elementus, pavyzdžiui nufotografuoto asmens odos nelygimus.

REKLAMA
REKLAMA

Dažų sublimacijos technologija užtiktina spausdinamų nuotraukų kokybę, tolygiai paskirsto spalvų tonus. Be to, skirtingai nei foto laboratorijose, nuotraukų nereikia ilgai laukti – jos yra sausos ir parengtos naudoti tą pačią sekundę, kai tik išlenda iš spausdintuvo.

„SELPHY CP810“ gali išspausdinti atviruko (148 x 100 mm), L (119 x 89 mm) ir kredito kortelės (86 x 54 mm) dydžio nuotraukas. Spausdintuvas taip pat siūlo įvairias vaizdo išdėstymo parinktis. Tarkime, pasirinkus tapatybės dokumento nuotraukos išdėstymą, galima išspausdinti įvairias standartinio ir specialaus dydžio identifikacijos nuotraukas ant vieno popieriaus lapo, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų