REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

30-metės Ioanos Spangenberg figūra primena smėlio laikrodį – neįtikėtinai plono liemens apimtis siekia vos 50 cm. Moters ūgis – 170 cm, bet ji sveria tik 38 kg.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, pati Ioana tvirtina, kad maitinasi normaliai: sočiai pavalgo tris kartus per dieną, nevengia netgi tokių kaloringų patiekalų kaip bulvių traškučiai, pica ar kebabai.

REKLAMA

„Niekas netiki, kad tris kartus per dieną valgau normalų valgį ir dar nuolat užkandžiauju šokoladu ar traškučiais, – dienraščiui „The Sun“ sakė modelis. – Tiesiog turiu mažą skrandį. Tai panašu į „skrandžio žiedą“ – jei prisivalgau per daug, man pasidaro bloga.“

Ioana Spangenberg (nuotr. zabalaaldia.com) (nuotr. Balsas.lt)Ioana Spangenberg (nuotr. zabalaaldia.com)

I. Spangenberg gimė visiškai normalaus (kiek daugiau nei 3 kg) svorio ir vaikystėje taip pat neišsiskyrė iš bendraamžių. Jos kūnas neįtikėtinai keistis pradėjo paauglystėje.

REKLAMA
REKLAMA

Kai Ioanai buvo 13 metų, jos draugai nesunkiai galėjo delnais apglėbti net 40 cm. apimties nesiekiantį liemenį. Ji sako bandžiusi priaugti papildomų kilogramų ir specialiai valgydavusi kaloringus šokoladinius batonėlius, bet visos pastangos nueidavo perniek.

„Rumunijoje geriau jau yra turėti antsvorio, nes tai reiškia, kad esi iš pasiturinčios šeimos“, – savo kompleksus dėl figūros prisimena Ioana.

Moteris sako pasitikėjimą savimi atgavusi tik prieš kelerius metus, kai 2006 m. sutiko savo vyrą Janą iš Vokietijos. Būtent jis ją padrąsino tapti modeliu, kai internete įdėtos kelios mylimosios nuotraukos sulaukė neeilinio susidomėjimo ir teigiamų reakcijų.

„Aš vis tiek norėčiau priaugti svorio, kad neatrodyčiau taip šokiruojančiai, – prisipažįsta Ioana. – Na, o dabar, kai gyvenu Vokietijoje, negaliu atsivalgyti picos ir kebabų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų