• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus pirmajam šių metų mėnesiui, Makalius.lt žvilgtelėjo, kur keliavo lietuvaičiai. Populiariausia kelionių kryptis sausio mėnesį – Londonas. Beje, dalis keliaujančiųjų rūpinosi bilietais tik į vieną pusę...

REKLAMA
REKLAMA

Į sausio TOP'ą taip pat pakliuvo ir Kaunas su Vilniumi, panašu, jog tautiečiai ne tik poilsiavo, bet ir lankė Lietuvoje likusius giminaičius bei draugus.

REKLAMA

Džiugu, jog su Makaliumi keliaujama ne tik iš Lietuvos. Sausio mėnesį dalis bilietų buvo įsigyti užsienyje gyvenančių lietuvaičių. Nemažai pigių bilietų buvo įsigyta pvz. iš Manchesterio į Lanzerotę ir atgal, neužsukant į Lietuvą.

Nepamiršti vieni gražiausių ir įsimintiniausių Europos miestų – Roma, Paryžius, Barselona. Nemaža dalis susigundė išvysti žavų vokišką senamiestį Brėmene.

Makaliaus statistika byloja, jog keliautojai jau pradėjo rūpintis savo pavasario poilsiu – padaugėjo pagriebusių pigius bilietus į Koso, Rodo salas. Beje, pastarosios buvo lankomiausios Graikijos salos 2011 metų pavasarį, vasarą ir ankstyvą rudenį.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu, kaip seksis Maltai, Kiprui ir Maljorkai? Tikėtina, jog prasidėjus tiesioginiams skrydžiams iš Kauno, padaugės ir atostogaujančiųjų.

Nemažai lietuvių sausį rinkosi šiltąsias kelionių kryptis. Pasinaudodami gerais pasiūlymais rūpinosi bilietais į Malę, Tenerifę, Gran Kanariją, Lanzerotę, Fuerteventūrą, Alikantę.

Dalis tautiečių susigundė tolimesnėmis kelionėmis už patrauklią kainą ir išvyko į Tel Avivą, Marakešą, Pekiną, Maskvą.

Primename, jog 2012 metų poilsio dienas galite pasižiūrėti čia: Šventinės 2012 metų dienos.

O jūs jau turite bilietą į savo atostogas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų