REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinis Madrido „Real“ ir Brazilijos nacionalinės rinktinės gynėjas Roberto Carlosas pareiškė manantis, jog dabartinis „karališkojo“ klubo strategas Jose Mourinho yra geresnis už „Barcelona“ ekipos vyriausiąjį trenerį Josepą Guardiolą.

REKLAMA
REKLAMA

Mourinho į „Real“ komandą atvyko 2010-ųjų metų vasarą. Nuo to laiko „Barcelona“ ir „Real“ klubai tarpusavyje žaidė net 11 kartų, tačiau madridiečiai sugebėjo iškovoti vos vieną pergalę. Nepaisant to, Carlosas įsitikinęs, kad būtent jų strategas yra geresnis dėl savo stiprios asmenybės ir gebėjimo prisitaikyti.

REKLAMA

„Mourinho vis dar yra numeris vienas dėl savo asmenybės, propaguojamo žaidimo stiliaus, o taip pat dėl to, jog kiekviena jo treniruojama komanda laimi. Dar pažiūrėtume ar Guardiolai sektųsi stojus prie Londono „Chelsea“ ar Milan „Inter“ vairo“, - kalbėjo brazilas.

„Guardiola yra modernus treneris. Jis protingas, drąsus, mylintis futbolą ir gerai nuteikiantis žaidėjus. Jis daug žino apie futbolą, bet Mourinho sekėsi visose šalyse, kuriose jis tik dirbo. Taigi Ispanijoje dabar dirba du geriausi pasaulio treneriai“, - pridūrė Machačkalos „Aznhi“ rungtyniaujantis Carlosas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų