REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio popietę prieš  teismą vėl stojo buvę banko „Snoras“ vadovai – Vladimiras Antonovas ir Raimondas Baranauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša lrytas.lt, teismas finansiniais nusikaltimais įtariamų V. Antonovo ir R. Baranausko prašymu leido jiems rečiau registruotis policijoje. V. Antonovui leista į policijos skyrių atvykti tik trečiadieniais. R. Baranauskas nuo šiol turės registruotis du kartus per savaitę – trečiadienį ir penktadienį.

REKLAMA

-----------------------------

Iki sausio 20 dienos teisininkai turėjo pateikti planą dėl buvusių banko „Snoras“ vadovų gynybos, todėl svarbiausi dokumentai jau perduoti britų prokurorams.

Londone sprendžiama, ar išduoti verslininkus Lietuvos teisėsaugai pagal Europos arešto orderį (EAO).

Iki kovo 9 dienos savo argumentus pateiks Lietuvai atstovaujanti britų teisėsauga, kurios komandai vadovauja Benas Watsonas.

Kaltinami finansiniais nusikaltimais

Buvę pagrindiniai bankrutavusio banko „Snoras“ akcininkai Rusijos pilietis V. Antonovas, turėjęs 68,1 proc. banko akcijų, ir Lietuvos pilietis R. Baranauskas, turėjęs 25,3 proc. akcijų, lapkričio pabaigoje buvo sulaikyti Londone pagal Lietuvos prokurorų išduotą Europos arešto orderį.

REKLAMA
REKLAMA

V. Antonovas ir R. Baranauskas pripažinti įtariamaisiais dėl turto pasisavinimo stambiu mastu, dokumentų klastojimo, o R. Baranauskas – ir dėl apgaulingo buhalterinės apskaitos tvarkymo, piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi.

Sulaikytieji Londono teismo sprendimu buvo paleisti už užstatą, V. Antonovas – už 300 tūkst. litų, R. Baranauskas – už 800 tūkst. litų, abu privalo nustatytu laiku registruotis policijoje. Iš abiejų vyrų paimti asmens dokumentai ir gauti pažadai neišvykti iš Jungtinės Karalystės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų