REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kėdainiuose persekiodami neblaivų vairuotoją, kuris nestojo stabdomas ir taranavo du policijos automobilius, pareigūnai tarnybiniu pistoletu peršovė dvi jo automobilio padangas.

REKLAMA
REKLAMA

Naktį iš pirmadienio į antradienį nesustojo policininkų stabdomas automobilis BMW 316. Jo vairuotojas, staiga pasukęs automobilį į dešinę pusę, atsitrenkė į jį stabdantį su įjungtais specialiais švyturėliais tarnybinį automobilį „Škoda Octavia“, kuris nuo smūgio apsisuko ir nuvažiavo nuo kelio.

REKLAMA

Po to automobilio vairuotojas atsitrenkęs į jį stabdantį su įjungtais švyturėliais tarnybinį automobilį „VW Caddy“ ir padidinęs greitį nuvažiavo.

Persekiojant nestojusį automobilį Kėdainių policijos komisariato vyresnysis patrulis iš tarnybinio pistoleto „Glock 19“ iššovė tris šūvius į viršų ir tris šūvius į persekiojamą automobilį (buvo peršautos dvi padangos).

Automobilis, išvažiavęs į priešingos krypties eismo juostą ir atsitrenkęs į šaligatvio kraštą, sustojo. Automobilį vairavęs neblaivus (1,65 promilės alkoholio) 30-metis S. N. uždarytas į areštinę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų