• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ klubo vyriausiasis treneris Josepas Guarduola, po šeštadienį pasirodžiusių Madrido „Real“ ekipos stratego Jose Mourinho komentarų apie Pepe ir Sergio Busquetsą, žurnalistų, aišku, buvo paklausinėtas šia tema, tačiau atsisakė kalbėti šia tema.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį Mourinho teigė tikintis savo komandos gynėju Pepe, sakančiu, jog netyčia Lioneliui Messi užmynė ant rankos ir prisiminė praėjusio sezono atvejį, kai katalonų narys Sergio Busquetsas išvengė sankcijų už „Real“ gynėjo Marcelo įžeidinėjimą.

REKLAMA

Nepaisant to, Guardiola neparodė nė menkiausio noro veltis į diskusijas apie praeities įvykius ir pareiškė mąstantis tik apie sekmadienio „La Liga“ rungtynes prieš „Malaga“. Priminsime, jog katalonai lygoje nuo „Real“ atsilieka penkiais taškais, todėl kiekvienas mačas jiems labai svarbus.

„Neturiu ką pasakyti apie Mourinho komentarus. Nežadu spaudai kažko taukšti šia tema, nes dabar vienintelis man rūpintis dalykas yra sekmadienio „La Liga“ rungtynės prieš „Malaga“ futbolininkus. Tik pats Pepe žino, kaip buvo iš tikrųjų“, - teigė Guardiola.

REKLAMA
REKLAMA

„Tuo tarpu mūsų laukia „Malaga“, turinti puikius ir patyrusius žaidėjus, pavyzdžiui, Isco ar Santi Cazorla. Negana to, trenerio Manuelio Pellegrini vadovaujamos komandos – „River Plate“, Madrido „Real“, „Villarreal“ – visad žaisdavo gerai“, - dėstė strategas.

Taip pat Guardiola tarė keletą žodžių apie „El Clasico“ mače išlyginamąjį įvartį pelniusį ekipos gynėją Carlesą Puyolį: „Jis yra mums labai svarbus žaidėjas, turintis gerą pusiausvyrą, konkurentiškumą ir po praėjusio sezono traumos tapo dar stipresnis. Jei bus atsargus, manau, kad jis gali žaisti iki 40 metų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų