REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prestižinio atvirojo Jungtinės Karalystės sportinių šokių čempionato profesionalų klasikinių šokių varžybas laimėjo pasaulio čempionai – lietuvis Arūnas Bižokas ir rusė Katiuša Demidova, atstovaujantys JAV.

REKLAMA
REKLAMA

Antrąją vietą užėmė pasaulio vicečempionė Italijos pora – buvusi ilgalaikė A. Bižoko mėgėjų varžybų partnerė Edita Daniūtė ir italas Mirko Gozzoli. Ketvirtfinalį pasiekė italas Andrea Faraci ir lietuvė Iveta Paurytė, atstovaujantys JAV.

REKLAMA

Profesionalų Lotynų Amerikos šokių varžybose penktąją vietą užėmė Kanados pora – lietuvė Andra Vaidilaitė ir italas Maurizio Vescovo.

Pusfinalį pasiekė Lietuvos atstovai Justinas Duknauskas ir Ana Melnikova-Duknauskė, o ketvirtfinalį – taip pat Lietuvai atstovaujantys Andrius Kandelis ir Jelena Zverevščikova. Ketvirtfinalyje taip pat šoko JAV atstovaujantys rusas Ivanas Muliavka ir lietuvė Loreta Krikščiukaitytė.

Mėgėjų Lotynų Amerikos šokių varžybų pusfinalyje šoko Latvijai atstovaujantys Šarūnas Greblikas ir Viktorija Horeva, o mėgėjų klasikinių šokių varžybų ketvirtfinalį pasiekė Serbijos atstovai – Dušanas Dragovičius ir Greta Laurinaitytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų