• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas DeJuanas Collinsas po pralaimėjimo Eurolygos „Top 16“ varžybų pirmosiose rungtynėse neslėpė nusivylimo tiek komandos draugais, tiek savimi.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai žaidi namuose, tiesiog privalai išsiveržti į priekį. Nepateisinama, kai pralaimi tokias rungtynes namų arenoje“, - nusivylimo neslėpė amerikietis.

REKLAMA

- Kodėl nepavyko perlaužti rezultato savo naudai?

- Reikėjo mums žaisti agresyviau gynyboje ir puolime. Reikėjo stengtis išprovokuoti daugiau pražangų ir atkovoti kamuolius gynyboje. Visą sezoną mus kamuoja ta pati problema: aikštelėje yra trys pasirengę žaidėjai, o du ne. Arba du pasiruošę, o trys ne. Mes turime išgyvendinti šias problemas.

- Turbūt tai ne patirties stygius?

- Sunku įvardyti vieną dalyką. Čia susideda daug faktorių. Galbūt tai mano paskutiniai metai mano karjeroje, bet kiti vyrukai turi suprasti, kad tokiose situacijoje jie turi žaisti kitaip. Esu šiek tiek nusivylęs.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar sutinkate, kad „Žalgiris“ labiau yra bėganti komanda nei žaidžiantį pozicinį krepšinį?

- Mes pelnėme tik 76 taškus, o tai nėra geras rezultatas. Į savąjį krepšį praleidome 84 taškus, o tai – nepateisinama. Jeigu norime laimėti tokio lygio rungtynes, turime praleisti 70 taškų. Negalime žaidžiant namuose į savąjį krepšį praleisti 84 taškų.

- Nepaisant pralaimėjimo, ar įžvelgiate teigiamų dalykų?

- Tai laikas, kai kiekvienas turi įveikti asmeninius iššūkius aikštelėje. Nesu laimingas savo pasirodymu ir esu labai nusivylęs.

TAIP PAT SKAITYKITE:

A. Trifunovičius: esame pajėgūs kautis su tokio lygio varžovais

S. Weemsas: nenoriu teisintis, tiesiog turiu žaisti geriau

D. Blattas: puikiai sustabdėme S. Weemsą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų