REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Anglijos rinktinės kapitonas Davidas Beckhamas į Europą negrįš, nes su Los Andželo „Galaxy“ pasirašė dvejų metų sutartį. 36 metų veteranas šią žiemą buvo siejamas su Paryžiaus PSG klubu. Visgi gerai pasvarstęs futbolininkas nusprendė atmesti prancūzų pasiūlymą.

REKLAMA
REKLAMA

D. Beckhamas „Galaxy“ klube žaidė nuo 2007-ųjų metų, kai paliko Madrido „Real“ ir su MLS lygoje rungtyniaujančiu klubu pasirašė penkerių metų sutartį. Ši sutartis pasibaigė, todėl futbolininkas ir buvo siejamas su įvairiais klubas, tačiau anglas nusprendė ir toliau tęsti karjerą už Atlanto.

REKLAMA

D. Beckhamas „Galaxy“ marškinėlius dar vilkės iki 2014-ųjų. Futbolininkas sakė: „Aš turėjau pasiūlymų iš viso pasaulio, tačiau vis dar noriu rungtyniauti Amerikoje ir laimėti trofėjų su „Galaxy“.

Anglų futbolo žvaigždė praėjusiais metais už „Galaxy“ sužaidė 30 rungtynių per kurias pasižymėjo du kartus. Futbolininkas atliko net 19 rezultatyvių perdavimų ir taip padėjo „Galaxy“ laimėti MLS lygos taurę. Saugas dar tikisi, kad bus pakviestas į 2012-ųjų Didžiosios Britanijos olimpinę rinktinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų