REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Triukšmingai nuskambėjusiuose „Auksinio gaublio“ apdovanojimuose netrūko pribloškiančių suknelių ir Holivudo gražuoliukų, tačiau dauguma pasigedo vieno aktoriaus. Net dviejose kategorijose nominuota filmo „Purvini žaidimai“ žvaigždė Ryanas Goslingas į ceremoniją neatvyko.

REKLAMA
REKLAMA

Prie kolegų Brado Pitto, Bradley Cooperio ir aktoriaus bei režisieriaus George'o Clooney, žengusių per raudonąjį kilimą R.Goslingas neprisijungė dėl to, kad iškeitė aukštuomenės pramogą į darbą. 31-erių kanadietis buvo nominuotas kaip geriausias dramos aktorius už vaidmenį filme „Purvini žaidimai“ ir kaip geriausias komedijos arba miuziklo aktorius už pasirodymą juostoje „Kvaila, beprotiška meilė“ (angl. „Crazy, Stupid, Love.“). Nors R.Goslingas „Auksinio gaublio“ statulėlių ir negavo, tai nė kiek nemenkina jo pasiekimų ir meilės gerbėjų širdyse.

REKLAMA

Ryanas Goslingas filme „Purvini žaidimai“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)Ryanas Goslingas filme „Purvini žaidimai“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)

Žurnalas „People“ pranešė, kad aktorius apdovanojimų ceremonijoje negalėjo dalyvauti dėl darbo reikalų. „Jis dirba kitoje šalyje“, – sakė R.Goslingo atstovas. Teigiama, kad „Auksinių gaublių“ dieną su kolege Eva Mendes susitikinėjantis aktorius filmavosi juostoje „Only God Forgives“ (liet. „Atleidžia tik Dievas“) Tailando sostinėje Bankoke. Šią juostą, prisotintą mišriųjų kovos menų, režisuoja šiemet pasirodžiusio filmo su R.Goslingu „Važiuok“ (angl. „Drive“) režisierius Nicolas Windingas Refnas.

REKLAMA
REKLAMA

Ryanas Goslingas filme „Purvini žaidimai“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)Ryanas Goslingas filme „Purvini žaidimai“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)

Kino kritikai jau pakrikštijo R.Goslingą ne tik geidžiamiausiu, bet ir bene labiausiai užimtu aktoriumi per pastaruosius metus. 2011-aisiais jis reklamavo net tris filmus – „Važiuok“, „Kvaila, beprotiška meilė“ ir „Purvini žaidimai“ bei pradėjo filmuotis dar dviejuose.

Lietuvos kino teatrus jau šį penktadienį, sausio 20-ąją, pasieks naujausias filmas su R.Goslingu – „Purvini žaidimai“. „Man patinka, kad veiksmas vyksta politikų pasaulyje, bet jis ne apie politiką. Ši juosta apie pavojus, kurie ištinka, kai širdis nori vieno, o protas – kito“, – apie filmą sakė kanadietis.

Filmo „Purvini žaidimai“ anonsas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų