REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos čempionų „Barcelona“ klubo vyriausiasis treneris Josepas Guardiola pareiškė manantis, kad jo auklėtinis Sergio Busquetsas yra geriausias pasaulyje gynybinis saugas.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai Busquetsas susilaukė pagyrų iš Ispanijos rinktinės stratego Vicente'o Del Bosque, o dabar prie ispanų stratego prisidėjo ir geriausio pasaulio titulą iškovojęs Guardiola, kuris netgi prasitarė, kad jei gyventų antrą gyvenimą, norėtų būti tokiu žaidėju, koks yra Busquetsas.

REKLAMA

„Busquetsas yra geriausias gynybinis saugas pasaulyje. „Barcelona“ turi neįkainojama futbolininką. Jis labai stiprus taktiškai ir ateityje šiai komandai taps dar svarbesniu negu yra dabar“, - kalvėjo strategas.

„Manau, kad jis gali pasekti Carleso Puyolio ir Xavi pėdomis. Jis labai kuklus ir ramus, tačiau niekad nenutyli, jeigu mato, kad kalbėti reikia. Jeigu aš reinkarnuočiausi į futbolininką, norėčiau būti tokiu, kaip jis“, - pridūrė Guardiola.

Busquetsas, beje, yra „Barcelona“ klubo jaunimo akademijos produktas. Sekmadienį prieš „Real Betis“ komandą jis turėtų sužaisti savo šimtąsias rungtynes katalonų pagrindinėje sudėtyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų