REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje 10 metų berniukas visos klasės akivaizdoje per pamoką užpuolė ir sumušė savo mokytoją

REKLAMA
REKLAMA

Sausio 7 d. 53 metų Diane Whitehead, po įsisiautėjusio moksleivio spyrių, buvo nugabenta į ligoninę, kur medikai operavo jos sulaužytą koją ir sutrupintą kelio girnelę. Pedagogė, kol visiškai pasveiks, greičiausiai negalės dirbti daugiau kaip metus.

REKLAMA

Burwoodo mokykloje Orpingtono mieste mokomi specialiųjų poreikių vaikai, kurie buvo pašalinti iš bendrojo lavinimo mokyklų.

Beje, prieš porą metų šią mokytoją jau buvo užpuolęs kitas mokinys, kuris jai tuomet sulaužė du šonkaulius, rašo dailymail.co.uk.

Atkreipdami dėmesį į vis augantį mokytojų užpuolimų mokyklose skaičių, pedagogų profsąjungos atstovai paragino skirti daugiau dėmesio mokytojų apsaugai darbo vietose. „Tai kelia nerimą ir yra tiesiog nepriimtina, kad kai kurie darbdaviai ir tėvai mano, kad užpuolimai, nepagrįsti kaltinamai ir skundai yra tiesiog darbo specialiosiose mokyklose dalis“, – sakė didžiausios mokytojų profsąjungos Jungtinėje Karalystėje generalė sekretorė Chris Keates.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pasakojo sumuštos moters tėvai, incidente dalyvavęs berniukas buvo itin sunkaus ir agresyvaus charakterio, nuolat stengdavosi išprovokuoti konfliktus ir tiesiog „tyčia ieškodavo bėdos“.

Po to, kai agresyvus moksleivis buvo sutramdytas, į ligoninę pateko ne tik D. Whitehead, bet ir dar viena jos kolegė, kuriai sumuštas veidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų