REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Drabužius pardavinėjanti Prancūzijos bendrovė atsiprašė už reklaminę nuotrauką, į kurią per klaidą pakliuvo nuogas vyras, praneša BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukoje grupė vaikų reklamuoja paplūdimio drabužius, o už jų matyti nuogas vyras. Bendrovė „La Redoute“ socialiniame tinklalapyje „Twitter“ atsiprašė už jų tinklalapyje paskelbtą nuotrauką ir teigė „daranti viską, kad ją pašalintų“.

REKLAMA

Tuo tarpu nuotrauka jau spėjo plačiai pasklisti internete. Pasirodė daug montažų, kur nuogalius vaizduojamas gerai žinomose nuotraukose, pavyzdžiui, NASA astronautų nusileidimo Mėnulyje vaizduose. Viename montaže vyrui prilipdytas buvusio Tarptautinio valiutos fondo vadovo Dominique'o Strauss-Kahno veidas. Nudisto tapatybė nenustatyta.

„La Redoute“ yra didžiausia Prancūzijos bendrovė, pristatanti prekes paštu. Bendrovės atstovė sakė, kad pradėtas vidaus tyrimas, siekiant išsiaiškinti, kaip įvyko tokia klaida. Ją dar pablogino tai, kad drabužius iš arčiau norintiems apžiūrėti pirkėjams bendrovė suteikia galimybę priartinti vaizdą nuotraukose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų