REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne visi modeliai, aktorės, dainininkės gali pasigirti tobulomis kūno linijomis, stangriu užpakaliuku, iškilia krūtine. Tačiau yra tokių, kurių figūros priverčia aiktelėti ne tik vyrus, bet ir moteris. Pristatome jums gražiausias, seksualiausias žvaigždžių figūras. Išrinkite Jums labiausiai patinkančią.

Ne visi modeliai, aktorės, dainininkės gali pasigirti tobulomis kūno linijomis, stangriu užpakaliuku, iškilia krūtine. Tačiau yra tokių, kurių figūros priverčia aiktelėti ne tik vyrus, bet ir moteris. Pristatome jums gražiausias, seksualiausias žvaigždžių figūras. Išrinkite Jums labiausiai patinkančią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rosie Huntington Whiteley

Šis „Victoria Secret“ modelis žino, kad jai praėjus podiumu, fotografai, madų pasaulio žiūrovai lieka nuščiuvę nuo tobulų moters kūno išlinkimų. „Burberry“ modelis žino ką turi geriausią – savo kūną, kuris jai neša milžiniškus turtus.

REKLAMA

Rosie Huntington Whiteley (nuotr. Alloverpress.ee)Rosie Huntington Whiteley (nuotr. Alloverpress.ee)

Jessica Alba

Amerikiečių aktorė, kuri ne vieną kartą buvo išrinkta seksualiausia planetos moterimi. Putlios lupytės, tobula figūra ir J. Alba tampa sekso simboliu. 2008 m. ištekėjo už ilgamečio draugo Kešo Voreno, pora augina du vaikus.

Jessica Alba (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)Jessica Alba (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)

Rihanna

Pop pasaulio diva garsėja ne tik savo apvalių formų figūra, bet ir dideliu talentu muzikinėje scenoje. Vien ko vertas jos užpakaliukas, priverčiantis susižavėti mergina ne vieną vyrą.

REKLAMA
REKLAMA

Rihanna (alloverpress nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Rihanna (alloverpress nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Miranda Kerr

„Victoria Secret“ modeliui didžiuotis tobulomis linijomis netrukdo net ir prieš kelis mėnesius gimęs vaikelis. Moteris žavi ilgomis it gazelės kojomis, lieknu liemeniu ir labai simpatišku veideliu.

Miranda Kerr (nuotr. SCANPIX)Miranda Kerr (nuotr. SCANPIX)

Gwyneth Paltrow

Ši aktorė nusipelnė patekti į šį topą vien todėl, kad ne kiekvena 39 metų moteris gali pasigirti tokia figūra. Žinoma, ji be proto daug dirba sporto salėje, sveikai maitinasi. Gwyneth gali būti puikiu pavyzdžiu moterims, kurios teigia, kad viršsvoris ir suglebusi oda yra neatsiejami dalykai būnant keturiasdešimties.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gwyneth Paltrow (nuotr. Alloverpress.ee)Gwyneth Paltrow (nuotr. Alloverpress.ee)

Eva Mendes

Ši aktorė gali didžiuotis įsimintinais vaidmenimis, kuriuos jai teko sukurti. Aktorė nesivelia į skandalus, jos veidas nešmėžuoja geltonosios spaudos puslapiuose. Ji tiesiog spinduliuoja grožiu, subtilumu ir beprotišku seksualumu.

Eva Mendes Toronto kino festivalyje (SCANPIX nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Eva Mendes Toronto kino festivalyje (SCANPIX nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Jennifer Lopez

Aktorė, dainininkė, kuri ne kartą buvo išrinkta seksualiausia Žemės moterimi. Apie jos užpakaliuką sklando legendos, Jeniffer jį yra apdraudusi milžiniška pinigų suma. Išgyvenusi skyrybas su vyru, Lopez mėgaujasi dėmesiu jaunesnių vaikinų glėbyje, toliau koncertuoja, jos asmeninis gyvenimas yra patapęs gardžiu kąsneliu visiems geltonosios spaudos mylėtojams.

REKLAMA

Jennifer Lopez (spletnik.ru nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Jennifer Lopez (spletnik.ru nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Beyonce

Dainininkė Beyonce šiuo metu rūpinasi artėjančios motinytės rūpesčiais, tačiau tai jai tikrai netrukdo tapti seksualiausios figūros savininke. Beyonce paskelbta bene daugiausiai uždirbanti dainininkė, ji džiaugiasi sėkminga santuoka su reperiu Jay-Z. Kol nesilaukė mažylio, Beyonce be galo daug koncertuodavo, filmuodavosi. Atrodo, kad kokio darbo ji besiimtų, jai viskas sekasi. Tai puikiai įrodo jos darbas kino juostose. Beyonce gali didžiuotis įspūdingomis kojomis, tobulu užpakaliuku ir pavydėtina karjera.

REKLAMA

Beyonce Knowles (alloverpress nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Beyonce Knowles (alloverpress nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Kim Kardashian

Ši skandalingoji paveldėtoja kiek įmanydama visuomet paryškina savo apvalumus. Iškili krūtinė, platūs klubai leidžia Kim jaustis viena seksualiausių planetos moterų. Juk ir jos buvęs sutuoktinis skundėsi, kad Kim išties per geros apie save nuomonės.

Kim Kardashian (nuotr. Alloverpress.ee)Kim Kardashian (nuotr. Alloverpress.ee)

Giselė Bundchen

Giselė viena garsiausių manekenių pasaulyje. Modelis tapo „Versace“ reklaminiu veidu. Modelis labai išgarsėjo, kuomet buvo aktoriaus Leonardo DiCaprio širdies draugė. Bundchen taip pat pripažinta labiausiai gamta tausojančia įžymybe.

Gisele Bunchen Gisele Bunchen „Hoop“ fotosesijoje ( The Daily Mail nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų