REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Naujųjų metų sutikimas „Lofte“ tapo vienu įspūdingiausių menų fabriko renginių 2011 m. Dar gerokai prieš vidurnaktį prie durų rikiavosi Elle Driver, Mia WallaceThe Bride ir kitų žinomų personažų iš Quentino Tarantino filmų eilės.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio kulminacija tapo naujas, dar niekur negirdėtas „Tabami Goes Tarantino feat. Erica Jennings & Jurgis Didžiulis“ projektas.

REKLAMA

Jiedu kartu su eile muzikantų ir šokėjų atliko žinomiausias dainas iš Q. Tarantino filmų. Erica ant scenos įkūnijo Elle Driver iš filmo „Nužudyti Bilą“ ir Mia Wallace iš „Bulvarinio skaitalo“ herojes. Taip pat scenoje pasirodė šokėja su smaugliu, kaip ir filme „Nuo sutemų iki aušros“.

Vienas didžiausių vakarėlių Naujametinę naktį Vilniuje lankytojus nustebino tiek savo išbaigta programa, tiek organizacija.

„Dažniau tie Nauji metai ateitų, kai tokios senųjų palydėtuvės... (...) Ko gero geriausias Naujųjų metų sutikimo renginys“, – tokie ir panašūs komentarai lydi šį jau į istoriją įrašytą renginį.

REKLAMA
REKLAMA

Tą pačią naktį menų fabrikas „Loftas“ atšventė dviejų metų gimtadienį.

„2011 m. menų fabrike buvo intensyvūs – „Lofte“ įvyko apie 60 renginių. Šiems metams visko užsibrėžėme dar daugiau. Netrukus apie tai išgirsite“, – šiek tiek po vidurnakčio susidomėjimą kurstė menų fabriko vadovas Viktoras Diawara, pats tą vakarą persirengęs Samuelio L. Jacksono personažu iš filmo „Bulvarinis skaitalas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų