REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėjas Mindaugas Jonušas, visiems žinomas kaip Minedas, džiaugiasi renginių organizatoriaus  pareigomis ir tvirtina, kad nuo šiol jis renkasi ypač solidaus vyro įvaizdį. Tiek kasdienybėje, tiek scenoje jis vilki kostiumus ir fonogramai sako „ne“. Ne mažiau jis reiklus ir dailiosios lyties atstovėms: Minedo teigimu, jo mylimoji turi būti išskirtinė.

Atlikėjas Mindaugas Jonušas, visiems žinomas kaip Minedas, džiaugiasi renginių organizatoriaus  pareigomis ir tvirtina, kad nuo šiol jis renkasi ypač solidaus vyro įvaizdį. Tiek kasdienybėje, tiek scenoje jis vilki kostiumus ir fonogramai sako „ne“. Ne mažiau jis reiklus ir dailiosios lyties atstovėms: Minedo teigimu, jo mylimoji turi būti išskirtinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Minedai, kuo ir kaip dabar gyveni?

Spaudos atstovai gauna pranešimus apie mano kultūrinę ir muzikinę veiklą, kurie nėra iš piršto laužti. Ir ne žodžiais, o darbais mes tėvynę mylime, ar ne? Dirbu renginių vadovu Virkštininkų dvare, užsiimu labdaringa veikla, įrašinėju muzikos albumą. Man ypač patinka užsiimti labdara, rengti vaikų namuose gyvenantiems mažiesiems koncertus, kad jie pasisotintų kultūriškai. Darbų netrūksta, taip pat planuoju dalyvauti muzikos projekte.

REKLAMA

Kokiame muzikos projekte Tave išvysime?

Mane labai kvietė LNK „Lietuvos balsas“ projekto atstovai, bet atsisakiau dalyvauti. Manęs taip pat neišvysite ir „Chorų karuose“. Nepatiko jų taktika, nes buvo pasirodžiusios antraštės, kad minedų nebuvo. Jie akivaizdžiai naudojasi mano vardu ir linksniuoja jį vos radę progą.

Kodėl atsisakei dalyvauti „Lietuvos balse“?

Netiko sutarties sąlygos, aš nesu tas, kuris turi viską pradėti nuo nulio. Jei dalyvaučiau projekte, jo organizatoriai  pasiimtų viską, viskam vadovautų, visų teisių nori jie. Man tai netinka, puikiai žinau, ko esu vertas. Man apskritai nereikia to, kad jie, naudodamiesi mano vardu, reklamuotų projektą ir patys parinktų, kokias dainas dainuoti. Į projektus eičiau dėl to, kad pasitikrinčiau save, smagiai praleisčiau laiką. Be to yra gerų projektų, aš esu kviečiamas į atrankas. Tad į vieną iš jų tikrai eisiu.

REKLAMA
REKLAMA

Apie kokį projektą kalbi?

Greitai prasidės naujas, lietuviškas „X faktorius“, jeigu viskas gerai, mes sakome TAIP. Šis projektas patraukė naują, nenuvalkiotą, šviežią idėją, galbūt galimybę atskleisi save, pasitikrinti. Tai yra naujas, o ne penkiolikos sezonų projektas. Vien dėl to sutikau eiti į atrankas, bandyti save. Ir savo ėjimu palaikyti tą idėją.

Ką žadi pristatyti, kas rūpinasi tavo muzika?

Man viską kuria Haroldas Šlikas. Jis rašo ir muziką, ir tekstus, ir aranžuotes daro. Taip pat prisijungs mergina, grojanti pianinu iš Šiaulių, dar turiu muzikantus, kurie per mano pasirodymus gros gyvai, kitaip tariant, mes sakome NE fonogramai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kas Tau kuria įvaizdį?

Aš renkuosi solidų įvaizdį, mane galima išvysti vilkintį kostiumus, kaklaraiščius, man tai yra artima, tai suteikia solidumo. Dar galbūt įpareigoja ir renginių vadovo pareigos. Užimamos pareigos, grįžimas į sceną – vien dėl to noriu pakankamai solidaus, gražaus, profesionalesnio įvaizdžio. Aš tikrai nesivilksiu šortų vidury žiemos, renkuosi tamsias spalvas, nes spalvoti drabužiai yra iššaukiantys. Vengiu rožinės ar kitų ryškių spalvų kostiumų. Tai yra nerimta.

Mindaugas Jonušas-Minedas (nuotr. asm. archyvo)Mindaugas Jonušas-Minedas (nuotr. asm. archyvo)

Ar turi užsakymų per Naujuosius metus?

Aš esu keblioje situacijoje – pardaviau Kalėdas, Naujus metus. Virkštininkų dvare vesiu vakarus, o kas dėl solinių koncertų, šiek tiek riboju jų užsakymus, nes rengiu naują albumą. Per Naujuosius metus bus pagrindinis koncertas, o dėl privačių vyksta derybos, galbūt vadybininkai suteiktų daugiau informacijos. Aš nesikišu į jų darbą.

REKLAMA

Už kokią pinigų sumą sutinki koncertuoti naujametinę naktį?

Apie pinigus tiksliau galėtų pasakytų vadybininkas, bet aš manau, kad tai siekia penkis ar septynis tūkstančius litų.

Papasakok apie albumą, koks jis bus?

Jis bus stilingas, jaunatviškas ir muzikalus. Bus ne viena daina, kuri vėliau pateks ant bangos. Apskritai, tokios neįprastos klausytojams.

O apie ką dainų tekstai?

Apie ką dar galima dainuoti, kas kitas yra perkama, ir kuo alsuoja muzika apskritai? Tik meile!  Meilė yra neišsemiama tema per amžius. Ir nereikia to kratytis.

REKLAMA

Mindaugai, ar turi artimą žmogų?

Žinok, tai yra keblus klausimas. Kuo toliau, tuo labiau aš suprantu, kokio noriu žmogaus. Tačiau tokio neturiu, gal keliu per didelius reikalavimus. Aš nemiegu su bet kuo, man reikia ir gražios, ir balsingos, ir žaliaakės, didžiaakės. Tokios merginos neturiu, kol kas ši tema nėra maloni, ypač artėjant šventėms.

Turi facebook'e anketą, ten yra statusas, kad esi įsipareigojęs, kodėl taip darai?

Padariau tą neva įsipareigojimą, kad nerašinėtų dvylikametės, trylikametės, ką aš joms galiu pasiūlyti? O šiaip mano facebook'o anketa tragiška, jis manęs nemyli. Tas facebook'as neleidžia kviestis draugų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokia yra ideali moteris pagal tave?

Em... blondinė, didelėmis akimis, žaliaakė, šeimyniška, rūpestinga, nerūkanti, ištikima, ta, kuri bėgtų į pasimatymus virpančia širdimi ir būtų išskirtinė.

Gal turi kokių pavyzdžių?

Ineta Puzaraitė, ji yra viena iš nuoširdžiausių, talentingiausių ir gražiausių merginų. Miela, nepasipūtusi, „nesužvaigždėjusi“. Teko su ja bendrauti, tikrai labai šauni ir graži.

Ineta Puzaraitė (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Riabovo) (nuotr. Balsas.lt)Ineta Puzaraitė (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Riabovo) (nuotr. Balsas.lt)

Kaip sutikai šventes?

Kūčių naktį visada dalyvauju Klaipėdos bažnyčios mišiose, būnu su šeima. Kalėdų dieną atiduotu save publikai, koncertuoju. Kadangi neturiu antros pusės, tai tos šventės yra niūresnės, o Kalėdų senio prašau meilės meilės ir dar kartą meilės.

REKLAMA

Kokias mėgsti gauti ar teikti dovanas?

Aš manau, kad draugai mane palepins ir nustebins. O pats dovanosiu, kas yra reikalinga žiemą, tai gali būti gražus šalikas, arbatos puodelis, svarbiausia – jokių statulėlių, tai yra beprasmis pinigų švaistymas. Iš kolegų tikiuosi gauti kokį spa procedūrų kuponą, noriu pasilepinti, tad ko čia kuklintis.

Kokias mėgsti spa procedūras?

Aš viską mėgstu, kas susiję su grožiu, atpalaidavimu. Tai yra ir pirtys, ir masažai, ir soliariumai.

Kiek laiko skiri grožiui?

Kadangi esu scenos žmogus, privalau rūpintis savimi. Pavyzdžiui į soliariumą einu kas antrą ar trečią dieną. Sveika odai, o ir pudros reikia naudoti mažiau. Labai gerai būna dar ir tada, kai eidamas į sceną neprivalau daug naudoti makiažo. Tiesa, vadybininkas visada pastebi, kad tą darau saikingai, nes jam netiktų ir nepatiktų, jeigu būčiau šokoladinis, per daug prisideginęs.







REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų