REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei kankina apelsino žievelė, tau padės anticeliulitinis ir itin veiksmingas masažas! Tai masažas, kurį būtina daryti visą savaitę, kartą per dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienis. Psichologai sako, kad ši diena – sudėtingiausia. Tačiau nekreipkime dėmesio į jų pamąstymus ir savaitę pradėkime aktyviai! Celiulitą naikinti puikiai tinka masažinis šepetėlis. Juo sukamaisiais judesiais masažuokite problemines vietas 15-30 minučių. Prieš tai būtinai išsimaudykite duše ir sudrėkinkite kojas kūno aliejumi.

REKLAMA

Antradienis. Šiandien kovokite su celiulitu pasitelkdamos pirštelius. Rodomuoju ir nykščiu masažuokite problemines vietas kuo stipriau spausdami odą. Žinoma, nepersistenkite, nereikia, kad ji imtų raudonuoti ar net skaudėti. Procedūros trukmė: 15-20 minučių.

Trečiadienis. Tempimo pratimai. Abiem rankom masažuokite kojas, pradedant vidine šlaunų puse ir baigiant išorine, rankomis slyskite šiek tiek dar žemiau. Puiku, jei masažą darytumėte su specialia anticeliulitine pirštinaite ir naudotumėte kūno aliejų, kuris suteikia ne tik malonų kvapą, bet ir pojūčius.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienis. Masažas iš apačios į viršų su specialiu masažiniu šepetėliu. Procedūros trukmė iki 30 minučių.

Penktadienis. Su kumštukais švelniai pamuškite problemines vietas už tai, kad jos gadina jums gyvenimą :) Iš pradžių procedūrą atlikite lėtai, vėliau su kumštukais muškite vis greičiau.

Šeštadienis. Keturių rankų masažas – itin efektyvi priemonė nuo celiulito. Paprašykite, kad artimas žmogus pamasažuotų kartu su jumis problemines vietas, plekšnokite per odą, masažuokite – tai paspartina kraujo apytaką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienis. Pagal laikrodžio rodyklę 15-30 minučių sukite ratus rankomis aplink problemines vietas.

ei kankina celiulitas, šie masažų būdai jums tikrai padės. Svarbu, 15-30 minučių padirbti nuoširdžiai ir jūs tikrai išvysite puikius rezultatus. Nepamirškite atsisakyti vartoti ir produktų, kurie sukelia celiulitą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų