REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Liesi metai“. Dar vienas tautos gelbėjimo aktas Seime baigėsi prieš pat Kalėdas. Kartu suteiktos tvirtos garantijos, kad panašių problemų gali kilti po metų, o gal ir anksčiau. Kadencijos pradžioje valdantieji, kurie pasikrikštijo „permainų koalicija“, naktinį mokesčių šturmavimą buldozeriu grindė prastu praėjusios valdžios palikimu. Dabar paaiškinta, kad viską sujaukė neva netikėtai suprastėjusios ūkio plėtros prognozės. Pažangos dauguma stebėtojų įžvelgia nedaug – jau žiema, o biudžetas vis dar ateina „netikėtai“. Naktimis triūsiančių parlamentarų sukurptomis sąlygomis tenka gyventi visiems piliečiams, nors Seimo nariai pripažįsta, kad patys ne visai suvokia savo darbo rezultatus.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“  - astrologė Palmira Kelertienė pateikia 2012 – ųjų metų prognozę. Kokie žada būti ateinantys metai? Ar ateis išpranašauta pasaulio pabaiga?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „2011 metų kriminalinės sensacijos“ . Šį kartą „Balsas.lt savaitė“ prisiminė didžiausią atgarsį sukėlusius įvykius.

Rubrikoje „Savaitės interviu“ skaitykite pokalbį su Meile Taraškevičiene, neseniai tapusia „Valstiečių laikraščio“ vyriausiąja redaktore. Ar tai buvo pasiūlymas, kurio negalima atsisakyti, ar užsibrėžta siekiamybė?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Aplink pasaulį“ – reikšmingiausi 2011 metų pasaulio įvykiai. Šiųmečiai įvykiai – nuo ilgamečių lyderių mirčių, vienų didžiausių istorijoje stichinių nelaimių iki protesto bangų pasaulyje – istorijoje paliks ryškų pėdsaką.

„Technologijų“ rubrika supažindina su naujuoju bendrovės „Samsung“ išmaniuoju telefonu „Wave 3“. Tai atnaujintas „Wave“ serijos išmanusis telefonas su 10 cm įstrižainės ekranu, apimantis dešimtis tūkstančių programėlių, kurias galima pritaikyti savo poreikiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Liesi metai (nuotr. Balsas.lt)Liesi metai (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų