• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino tarptautinių mokinių olimpiadų ir konkursų laimėtojus, jų mokytojus ir komandų vadovus.

REKLAMA
REKLAMA

Kreipdamasi į olimpiadų prizinių vietų laimėtojus, Lietuvos vadovė teigė, kad tarptautiniuose renginiuose pelnytos pergalės – puikus ir įkvepiantis pavyzdys bendraamžiams dar atkakliau siekti mokslo aukštumų.

REKLAMA

„Džiaugiuosi Lietuvos jaunimo laimėjimais – tai Lietuvos turtas. Jūsų ryžtas ir noras tobulėti, atrasti, pažinti – paskata visiems, kuriantiems gražesnę ateitį ir geresnę Lietuvą“, – trečiadienį Prezidentūroje sakė šalies vadovė.

Prezidentė padėkojo mokytojams ir komandų vadovams už jų talentą ir atsidavimą, auginant gabius mokinius, bei paragino ir toliau dėti visas pastangas, ugdant jaunimo meilę Lietuvai, būti savo šalies patriotais ir savo talentą skirti gimtajai šaliai.

Šiemet daugiau nei 90 Lietuvos mokinių pelnė 50 medalių bei kitų apdovanojimų tarptautinėse biologijos, chemijos, astronomijos ir astrofizikos, fizikos, informatikos, matematikos olimpiadose bei jaunųjų mokslininkų, debatų konkursuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų