REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmoji išmokų „Snoro“ indėlininkams diena nepraėjo be nemalonumų. Kai kurie žmonės vakar namo grįžo nieko nepešę. Gyventojai apstulbo neradę savęs indėlininkų sąrašuose arba aptikę perpus mažesnes sumas, nei būta iki „Snoro“ nacionalizavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Apgulties SEB banke vakar nebuvo, bet indėlius panorusių atsiimti gyventojų nestigo nuo ryto iki vakaro. V. Ščiavinsko nuotr.

REKLAMA

„Snoro“ indėlininkai vakar rytą skubėjo į SEB banko poskyrius atsiimti savo indėlių. Kai kur neišvengta grūsčių, bet vėliau padėtis tapo normali.

SEB banke negavę išmokų, gyventojai puolė ieškoti teisybės „Snoro“ skyriuose arba valstybinėje įmonėje „Indėlių ir investicijų draudimas“. Vakar prisiskambinti į šią įstaigą, kuri bankams persiuntė indėlininkų sąrašus, buvo beveik neįmanoma.

Į SEB banko skyrių Vilniuje ryte atskubėję kai kurie gyventojai sužinojo, kad duomenų apie jų turėtas sąskaitas „Snore“ nėra.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuskubėjau į „Indėlių ir investicijų draudimą“, kur sužinojau, kad šalia įrašo apie mano turėtą sąskaitą pažymėta apie areštą“, – piktinosi vilnietė Janina.

Pensininkė sakė, kad jos sąskaitai areštas negrėsė, niekam nebuvusi skolinga, su antstoliais taip pat neteko bendrauti.

„Suprantu, kad čia kažkokia techninė klaida, bet niekas nežino, kaip ją ištaisyti, tik pataria laukti. Tačiau pinigų man reikia jau šiandien“, – guodėsi pašnekovė, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų