REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiau kaip 1500 tautiečių didžiąsias žiemos šventes sutiks šiltų kraštų kurortuose, tarp kurių populiariausia Hurgada Egipte. Jau dabar aišku, kad šia poilsio kryptimi minėtam laikotarpiui vyks beveik 600 žmonių, ir tai yra beveik 20 proc. daugiau nei pernai. Tokius skaičius pateikia tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR, iki šios dienos pardavęs daugiau kaip 80 proc. visų planuotų kelionių šventiniam periodui.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip ir kasmet didžiąsias metų šventes siūlome sutikti šiltuose kraštuose, kur viešbučiai ruošia specialias programas, meniu, pramogas, - teigė TEZ TOUR Lietuvoje Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.

REKLAMA

Kompanijos atstovė pridūrė, jog ne paslaptis, kad tai periodas, kai paklausa viršija pasiūlą, todėl stengiamasi išlaikyti kainos ir kokybės santykį, kad klientai parsivežtų tik gerus įspūdžius.

Poilsiautojai iš Lietuvos žiemos šventes labiausiai mėgsta sutikti Egipte, tačiau renkasi ir Tailandą bei Tenerifę – ypač Naujųjų metų sutikimui. Dažniausiai šia proga užsakomi aukštos klasės, 4 ir 5* viešbučiai.

Vidutinė poilsinės kelionės kaina šventiniu periodu – 2300 litų asmeniui. Lyginant su pernai metais, ji sumažėjo 17 proc.

Itin populiaru tapo ilsėtis iš karto po Naujųjų metų sutikimo. Tad reiktų paminėti vieną naujausių organizatoriaus poilsio krypčių – Austriją, su tiesioginiu skrydžiu į Zalcburgą. Jau nuo sausio 7 d. bus galima atsipūsti po kątik praūžusio šventinio šurmulio Gaštaino, Mairhofeno, Cel am Ze ir kituose kurortuose. Čia galima pasimėgauti ne tik alpių sniegu ir slidinėjimo pramogomis, bet ir pasilepinti kitais malonumais - tokiais kaip spa, mineralinių vandenų baseinai, pažintinės ekskursijos, tradicinės austriškos arbatos bei šokolado degustavimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų