• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei vyras jums pasako: „Tu nuostabi moteris, bet aš nepasiruošęs rimtiems santykiams. Gal būkime draugai?“ Yra ne viena priežastis, kodėl vyrai pasiryžta ištarti šią frazę. Ir vis dėlto, ką ji reiškia, ištarta vyro lūpomis?

REKLAMA
REKLAMA

Ar jūsų gyvenimo draugas, o gal tik vyras, su kuriuo buvote keliuose pasimatymuose, jums ištarė šią frazę? „Būkime tik draugai“ ne visada reiškia, kad jis nori su jumis būti tik draugais, kartais ši frazė reiškia kur kas daugiau. Tiesa, moterys dažniausiai pasižymi išlavinta intuicija ir nujaučia, ką jis nori pasakyti, nors ne visada tai sau pripažįsta.

REKLAMA

„Būkime tik draugai“ gali reikšti:

1. „Tu man nepatinki ir aš nenoriu su tavimi jokių santykių“. Jis nenori su jumis artimų santykių, tačiau nenori ir jaustis kaltas, kad jus atstumia. Tuomet pasiūlymas likti draugais leidžia jam pasijausti geriau. Jis mano, kad pasiūlydamas draugystę vietoj rimtų santykių nesupykdys ir taip stipriai neįskaudins moters kaip tiesiai šviesiai jai pasakydamas, kad ji jam nepatinka.

2. „Manęs netenkina mūsų santykiai, aš noriu ką nors keisti“. Jam patinka moteris, kuriai jis taria šiuos žodžius, tačiau jis jaučia, kad santykiai krypsta ne ta linkme, kuria jis norėtų. Jis nežino, kaip kitaip pasakyti, kad santykiai jo netenkina ir tikisi, kad ši frazė paskatins pokalbį apie jūsų santykius.

REKLAMA
REKLAMA

3. „Ar galime būti meilužiai?“ Jis nenori rimtų santykių, jis nori, kad būtumėte tik meilužiai. Kartais vyrai ieško nerimtų santykių ir su moterimi nori turėti tik seksualinį ryšį. Tuomet frazė „gal būkime tik draugai“ jai leidžia suprasti, kad neverta svajoti apie dideles lietuviškas vestuves ir penkis vaikus su šiuo žmogumi.

4. „Tu per daug skubi“. Moterys kartais yra linkusios labai skubinti įvykius. Jei jis supažindino jus su savo šeima, dar nereiškia, kad turi jau ryt lėkti į vestuvinių suknelių saloną ieškoti suknelės. Ištardamas šią frazę vyras tikisi, kad ji „atvės“.

5. „Būkime draugai“. Kartais ši frazė reiškia tai, ką ir reiškia. Galbūt jis neįsivaizduoja jūsų kaip poros, tačiau jūs jam esate gera draugė, ir jis nenori prarasti šių santykių, jis nenori prarasti jūsų kaip draugės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų