REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Johnny Deppas nusivylęs, kad naujajame filme „Romo dienoraštis“ jam nebuvo leista pačiam atlikti sudėtingiausių kaskadinių triukų.

REKLAMA
REKLAMA

Sukurtas pagal ankstyvąjį kultinio rašytojo Hunterio S. Thomsono („Baimė ir neapykanta Las Vegase“) pusiau autobiografinį romaną „Romo dienoraštis“, naujausias J. Deppo filmas pasakoja apie plevėsą žurnalistą Kempą, kurio tikslai atvykus į egzotiškąjį Puerto Riką: sužlugdyti milijonierių, pagrobti jo gražuolę merginą, su ne mažiau gražia jachta leistis į šviesų rytojų ir, žinoma, visa tai padaryti neišsiblaivant.

REKLAMA

Aktorius pasakoja, kad scenarijuje buvo numatytos kelios pavojingos scenos, pavyzdžiui, spjaudymasis ugnimi, tačiau dideliam Johnny nusivylimui, kūrybinė filmo komanda neleido jam šių triukų atlikti pačiam.

„Tikėjausi, kad turėsiu galimybę pasispjaudyti ugnimi, bet visi buvo griežtai nusiteikę prieš tai, – pasakoja J. Deppas. – Vos man apie tai užsiminus, visi pradėjo atkalbinėti: „Ne, ne, to tikrai nebus! Tik ne šį kartą, Johnny!“ O aš buvau tikras, kad puikiai susitvarkyčiau su šia užduotimi.“

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik filme buvo viena neįprasta scena, su kuria jau teko tvarkytis pačiam Johnny – jam reikėjo vairuoti mažytį automobilį sėdint kitam vyrui ant kelių: „Vairuoti kitam žmogui ant kelių buvo labai keista. Tiesą sakant, tai buvo bjauri idėja. Vairuoti sėdint suaugusiam vyrui ant kelių!“

„Romo dienoraštis“ su J. Deppu Lietuvos kino teatruose – jau nuo šio penktadienio, gruodžio 2 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų