• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos teismas nusprendė, kad seksualiniais nusikaltimais kaltinamas buvęs premjeras Silvio Berlusconis gali kviesti aktorių George'ą Clooney ir futbolininką Cristiano Ronaldo liudyti teisme, praneša BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs Italijos ministras pirmininkas kaltinamas mokėjęs už seksą nepilnametei prostitutei. Įtariama prostitutė Karima El Mahroug, geriau žinoma Ruby vardu, teigė, kad G. Clooney dalyvavo vakarėlyje S. Berlusconio namuose. Aktorius tai neigia. Pasak BBC korespondento, G. Clooney parodymai pakenktų šokėjos K. El Mahroug teiginių įtikimumui.

REKLAMA

Dž. Klunis ir K. Ronaldas yra tarp 78 žmonių, kuriuos S. Berlusconio advokatai įvardijo kaip galimus gynybos liudininkus. Prokurorai sudarė 136 liudininkų sąrašą, kuriame yra ir iš Maroko kilusi Ruby. BBC reporteris praneša, kad tikrai ne būtinai visi šie žmonės bus pakviesti liudyti.

Jei S. Berlusconis, kuris dar kaltinamas piktnaudžiavimu valdžia, bus pripažintas kaltu, jam grės iki 15 metų laisvės atėmimo bausmė. Buvęs premjeras visus kaltinimus neigia ir tvirtina, kad jie politiškai motyvuoti.

Taip pat skaitykite:

„Įdegęs Obama“ ir kiti įsimintiniausi S. Berlusconio „pokštai“ (foto)(video)

S. Berlusconio pasitraukimas: ką tai reiškia Italijai?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų